Četka Za boce Pročišćivač Boca Za Vaše Гидрофляжки, Sportske Boce, Staklene Vaze I Posuđe, Četka Za Čišćenje Boca S Vodom Za Pranje Posuđa

( 0 )
102.14 kn

Informacije o proizvodu

Dobrodošli u naš dućan.

Naši proizvodi imaju povoljne cijene i kvalitetan.Mi održavanje izravne isporuke i veliko prodaju.Ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.Srdačan pozdrav!

Očistite труднодоступное mjesto četka za boce s dugom ručkom, maknite mjesečari u produbljivanje i lako čistite posude od otpornog prljavštine.

Imajte u sterilnu okolinu Naša antibakterijski silikonska četka za boce u stanju ukloniti neugodne mirise, kalupa i sl. za razliku od spužve i najlon četke, sprječava nakupljanje bakterija čini kuću više zdravi.

Grungy kontejner je oprošteno s našim četka za čišćenje bočica s vodom, koja je idealna za pranje ostataka ljepljiva bocice s mliječnim bombama ili spužve s mirisom засохшего latte, koje se mogu dobiti u svoju putnu bubalo, tako da izbacite miris svježe novi posao.

Mekana i elastična silikonska četka Super nikada ne поцарапает glavu četkice.Naša dječja bočica je napravljena od grube tkanine, dovoljno mekana da je vaša omiljena vaza, čaša, čaj, kavu su čiste i ne поцарапались.

Čvrste čekinje бутылочной četke su u dobrom stanju i ne deformirati, ne pucaju i ne padaju.To je moderan kuhinjski uređaj također možete oprati u stroju za pranje posuđa, to je термостойкостью do 232,2 ° C (230 ° C).

Koristite silikonsku bocu za čišćenje četke i održavajte čistoću i higijenu za vas i vašu obitelj.

Nanesite kuhinjski sunđer nasumce u prorez, do koje ne možete doći, i, na kraju, nanesite blitz da ukloni suhe неподатливые kapke, sakrijte dno boce, a zatim kontejner.

Sada možete ih kontaktirati putem našeg četke za dugoročnu čišćenje boca, очищающей ostaci od otpada, miksera, dno boce, sokovnik, čaše za vodu.

Nudimo četkicu za boce s vodom dužine 2,54 cm s trajno elastična vlakna, koja zadržava svoj oblik i ne padne i ne mrvi kada se intenzivno čišćenje

Ergonomski нескользящие olovke pružaju siguran hvat, čak i ako su vam ruke намокнут u sapunici

boja: narančasta

Materijal: silikagel

veličina: 31 * 3,5 cm

Sadržaj pakiranja:

1 * Četka

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Napomena: 1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na slikama, ali nisu isti u različitim кузовах od modela.

2. Usporedite dimenzije dijelova s vašim, moguće su razlike u 2-4 cm zbog ručno mjerenje proizvoda, zahvaljujući sve mjere u centimetrima i deset сантиметрам u cm 1 cm = 0,39 inča

Plaćanje:

1) primamo uplate Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2 Ako ne možete izvršiti plaćanje odmah nakon završetka aukcija, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

Dostava:

1) Dostava širom svijeta (osim nekih zemalja i APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traje od 3 do 7 dana, EMS-od 8 do 12 dana.Slanje avionom traje od 2 do 8 tjedana.Ali sve ovisi od zemlje do zemlje isporuke.

2) Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme putovanja može promijeniti, posebno u sezoni praznika.

Recenzije:

1) Rani potvrdu kupac će biti visoko poštovati nakon primitka robe.

2) Jer vaši komentari su vrlo važni za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.

3) Kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan ili neutralan komentar.Mi ćemo raditi s vama kako riješiti bilo koji problem.Hvala na razumijevanju!Napomena:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na slikama, ali nisu isti u različitim кузовах od modela.

2. Usporedite dimenzije dijelova s vašim, mogu postojati razlike u 2-4 cm zbog ručnog mjerenja odjeće, zahvaljujući sve mjere u centimetrima i deset сантиметрам u cm 1 cm = 0,39 inča

Plaćanje:

1) primamo uplate Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2 Ako ne možete izvršiti plaćanje odmah nakon završetka aukcija, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

Dostava:

1) Dostava širom svijeta (osim nekih zemalja i APO/FPO)

Dostava DHL, UPS, FedEx, TNT traje od 3 do 7 dana, EMS-od 8 do 12 dana.Slanje avionom traje od 2 do 8 tjedana.Ali sve ovisi od zemlje do zemlje isporuke.

Više informacija

  • Stil - Ručni rad
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Četka za kamere
  • Karakteristike - Eko-friendly
  • Korištenje - bočica

SKU: w8030


Naši (0)

Također mogu se sviđa