Električni alat za uklanjanje dlačica i granule za uklanjanje dlačica za odjeću, Trimer za kosu, Trimer za odjeću, džemper, punjiva prijenosni od samta britva

( 0 )
28.53 kn 14.52 kn

Informacije o proizvodu

Prijenosni električni aparat za brijanje za uklanjanje dlačica s punjenja Type C, koja se koristi za uklanjanje dlačica sa šest lopatica, tkiva britva za uklanjanje dlačica, radno vrijeme 4 sata za putovanje kući

Funkcija:

1. Kompaktnost i prenosivost: Ovaj jednostavan i praktičan alat za uklanjanje dlačica jednostavno morate imati kod kuće i na putovanjima, omogućuje da se brine za odjeću u pokretu i stalno održavati uredan izgled.

2. Prijenosni punjenje putem USB-a: Zahvaljujući USB priključak za punjenje vaš se ručni uređaj za uklanjanje катышков od veste se mogu puniti na različite načine, pružajući fleksibilnost i praktičnost.Sredstvo za uklanjanje dlačica tkiva aparat automatski prestaje raditi kada se uređaj za prikupljanje dlačice slabi, pružajući svoju sigurnost i štiti vaš uređaj od svih mogućih oštećenja.

3. Izmjenjivi kolektor dlačica: Za trimer za kosu proziran mat tekstura sastavljač računala dlačice omogućuje vidjeti razinu punjenja i jednostavno ukloniti za čišćenje ako je potrebno.

4. Napredni dizajn sa šest lopatica: Sustav sa šest lopatica na триммере za kosu s kuglicama osigurava veću učinkovitost uklanjanja dlačica i tableta s odjeće u odnosu na široko rasprostranjen na tržištu konstrukcije s tri oštrice.

5. Dulji vijek trajanja baterije: jedan je potpuno punjenje osigurava i do 4 sata neprekidnog korištenja, što omogućuje korištenje električne бритвенную četku za uklanjanje dlačica oko 20 komada odjeće prije подзарядкой.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Osnovni materijal: ABS

Način punjenja: USB (tip C)

Veličina: 130x78x63 mm

Boja: zelena /bijela (opcionalno)

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x sredstvo za uklanjanje dlačica

Više informacija

  • Materijal - ABS
  • Stil - Električna oprema
  • Korištenje - Deke
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w13376


Naši (0)

Također mogu se sviđa