Pametna Pepeljara za negativne čišćenje, punjiva Punjenje, Pepeljara za uklanjanje dima, okrugla, višefunkcijska za auto, kuća, ureda,

( 0 )
125.44 kn 66.50 kn

Informacije o proizvodu

Pametna Pepeljara za negativne čišćenje, Punjiva Stalak Pepeljara za uklanjanje dima, Okrugli Bogata Pepeljara za auto, kuća, ureda,

Funkcija:

1. Rješenje za zaštitu od dima: Naše intelektualno бездымная pepeljara istovremeno obavlja funkciju pročišćivač zraka eliminira dim i neugodne mirise za izgradnju čiste i ugodne situacije u zatvorenom prostoru.Бездымная pepeljara s četiri mala углублениями broji razne predmete, a četiri silikon noge pružaju stabilnost, ne grebanje countertop.Idealno za kuće, urede, barova, kafića, hotela, restorana i drugih sadržaja.

2. Funkcija aromaterapije: Poboljšajte svoju okolinu pomoću dodatnih prednosti aromaterapije. samo dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja (nije u kompletu) i malo vode na spužvu, ispunja cijelu sobu mirisnim zrakom, koji oživljava vaš um.Ova tiha i efikasna funkcija je idealna za prostor površine manje od 10 kvadratnih metara, stvarajući miran ugođaj.

3. Jednostavnost korištenja bez baterije: uživajte u slobodi bežične dizajn našeg pepeljare S-oblika.Zahvaljujući znatnom vijeku trajanja baterije (do 3,5 sati) ona pruža dulje korištenje.Povoljno ga naplatiti od svog laptopa, napajanja ili bilo koji USB porta 5, što omogućuje korištenje pametne pepeljaru s negativnom čišćenja u spavaćoj sobi, u dvorištu ili u automobilu.Pozdravite se sa mat naponske žice i iskoristite jednostavnošću i prenosivosti naše punjiva pepeljare.

4. Elegantan dizajn i jednostavnost održavanja: Naša заряжающаяся pepeljara za uklanjanje dima se ističe svojim elegantnim i modernim dizajnom koji se dobro uklapa u bilo koji interijer.Odvojiva boot pepeljara za uklanjanje dima pojednostavljuje čišćenje, omogućujući lako izbaciti pepeo i održavati red u prostoru.Proizveden od čvrstog materijala, pepeljara za uklanjanje punjač dima dizajniran za dugi vijek trajanja i da će izdržati svakodnevno korištenje, bez žrtvovanja funkcionalnosti ili estetskih pepeljare za uklanjanje punjač dima.

5. Savršen poklon za različite prigode: u Potrazi za savršen poklon?Naš korišten filtar-čistač dima postati promišljen poklon za rođendan, naselje ili po bilo kojoj drugoj vezi.Pomozite svojim bliskim kreirati svježu atmosferu, bez duhanskog dima, olakšava oporavak stambenog prostora.Pokažite svoju brigu i pažnju, njoj koji imaju im je inovativno i praktična uređaj koji će poboljšati njihov svakodnevni život.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Oblik: okrugla

Broj modela: Pepeljare

Materijal: ABS + smola (imitacija keramike, otporan na visoke temperature i lako se čiste)

Nazivna ulaz: DC5V1a Priključak za punjenje USB Type-C

Nominalna snaga: 5 W

Kapacitet baterije: 2000 mah

Koncentracija negativnih iona: 10-15 milijuna kuna po kubičnom centimetru

Standardi Executive: Gb4706.1-2005, Gb4706.45-2008

Mjerodavno mjesto: dom/ured/slobodno vrijeme, zabavu i javni prostor

Nakon potpunog punjenja vrijeme korištenja iznosi 3-4 sata.Ako je potrebno dugotrajno korištenje, možete ga spojiti direktno i uključi

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x pročišćivač

1 x pamuk filter

1 x parfema tablete

1 x kabel za punjenje Type-C duljine 1 m

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Plastika
  • Бездымная za cigarete pepeljara - Pametna za cigarete pepeljara
  • Заряжающаяся pepeljara za uklanjanje dima - Бездымная pepeljara
  • Broj modela - Pepeljare
  • Naziv - APWIKOGER
  • Pepeljara za pročišćavanje zraka - Pepeljara-jede od dima
  • Oblik - Cijele
  • Бездымная pepeljara - Pametna pepeljara za negativne čišćenje

SKU: w9164


Naši (0)

Također mogu se sviđa