Modul hot-prodaja originalnih japanskih proizvođača PLC plc fx5u plc kontroler FX5-16EYR-ES

( 0 )
2 041.05 kn 2 020.65 kn

Informacije o proizvodu

Moj prijatelj, dobrodošli u naš dućan, ako vam treba drugi model ovog proizvoda, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja ću link na proizvod, tako da možete kupiti!I dobrodošli, dodati moj WhatsApp (+ 8618774893330) Opis proizvoda Specifikacija robe Modul hot-prodaja originalni japanski proizvođači PLC mitsubishi plc fx5u kontroler PLC FX5-16EYR-ES Garancija 1 godina naziv originalni broj modela FX5-16EYR-ES Frekvencija 100 Hz Certifikat ce Rok plaćanja alibi, T / T, druge Informacije o tvrtki Kliknite za detalje se obratite Ako želite saznati više o našem proizvodu, molimo vas, kontaktirajte nas na alibaba.com Profil tvrtke Naše usluge Borsen Automation Equipment Limited, sa sjedištem u 2016. je high-tech tvrtka specijalizirana za proizvode industrijske automatizacije, kao što su PLC-a, zaslon osjetljiv na dodir, серводвигатель, inverter, pogon HMI i sl. S više od četiri godine iskustva, Borsen Automation Equipment Limited uvijek nastoji ponuditi proizvode koji odgovaraju najnovijim trendovima na tržištu ili čak vode na njemu.Naš cilj je biti ne samo dobavljač nudi dobre proizvode s odličnim, ali i onima koji može potrajati prvom udio na tržištu.Osim toga, da bi naš veliki dionica, stručnu jamstvo i 24-satna sigurnosna služba za korisnike беспроигрышными.Fotografije kupaca, recenzije kupaca Pakiranje i dostava Često postavljana pitanja 1. tko smo mi?

Mi smo sa sjedištem u Guangdong, Kina, počinjemo s 2017. godine, prodaja u jugoistočnoj Aziji (30,00%), Sjevernoj Americi (20,00%), Unutarnje tržište (10,00%), Južnoj Aziji (10,00%), Istočnu Aziju (10,00%), Srednji Istok (5,00%), Južnoj Americi (5,00%), Sjevernoj Europi (2,00%), Afriku (2,00%), Istočnoj Europi (2,00%), Oceanija (2,00%), u Južnoj Europi (1,00%), Zapadnoj Europi (1,00%).Samo u našem uredu radi oko 11-50 osoba.

2. kako možemo jamčiti kvalitetu?

Uvijek pregled uzorak prije masovnom proizvodnjom;

Uvijek konačna provjera prije slanja;

3. da možete kupiti kod nas?

PLC, HMI, серводвигатель, inverter, servo

4. zašto biste trebali kupiti kod nas, a ne od drugih dobavljača?

Borsen - high-tech tvrtka specijalizirana za proizvode industrijske automatizacije, kao što su PLC-a, zaslon osjetljiv na dodir, серводвигатель, inverter, pogon HMI i sl. Osigurati našu veliku zalihu, stručnu jamstvo i 24-satna sigurnosne usluge za klijente u win-win situaciji.

5. koje usluge možemo pružiti?

Primljeni uvjeti isporuke: FOB, EXW, DDU, ekspresna dostava;

Primljena valuta plaćanja: USD, EUR, CAD, CNY;

Uzima vrsta plaćanja: T / T, MoneyGram, Kreditna kartica, PayPal, Western Union, gotovina;

Jezici: engleski, kineski, španjolski, japanski, njemački, francuski, ruski, korejski, talijanski

Više informacija

  • Pribor za SAMOSTALNU izradu - Električna oprema
  • Broj modela - FX5-16EYR-OVA
  • Stanje - 100% Originalna novo
  • Garancija - 1 godina
  • Naziv - Mitsubishi
  • Rok isporuke - TNT DHL, FedEx, EMS, UPS
  • Vrsta - PLC
  • Mjesto podrijetla - Japan
  • Rok za plaćanje - T/ T, Ostalo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Certifikacija - ce

SKU: w493223


Naši (0)

Također mogu se sviđa