Cvjetni Kratkom torbica za remen Za Samsung Galaxy A12 A 12, Torbica s Dinosaura, futrole za Samsung GalaxyA12, Леопардовый Print, Capa Shell 6,5 "

( 0 )
38.55 kn 32.74 kn

Oznake za robe: samsung galaxya12 torbica, samsung galaxy a12, ostaci dinosaura, torbica za nošenje oko zglavka, torbica-oglas

Informacije o proizvodu

Torbica s kratkim remenom u obliku cvijeta za Samsung Galaxy A12 A12, torbica s dinosaura, torbica za Samsung GalaxyA12, torbica s леопардовым po cijeloj površini Capa Shell 6,5 "

Opis proizvoda >>>

1. Lagan, izdržljiv, elegantan i okretan, mekana silikonska TPU materijal, zaštita na 360 stupnjeva, sprečava ogrebotine i padove

2. Pruža maksimalnu zaštitu od ogrebotina, smeća i nakupine prljavštine; Сверхпрочный i moderan prijenosni torbica za vaš mobilni telefon.

3. U boji slika ili uzorak u različitim stilovima, kao što su lovely vogue, raznolikost boja na izbor.Ultra-tanki + točan rupu + boje za bojenje prskanjem.

4. Jer se boje računalnih monitora vidljiv golim okom, stvarna boja može biti ne baš tako, kao na slikama.

5. Molim vas, dajte 5 zvjezdica povratne informacije, ako vas zadovoljavaju naše proizvode, to je vrlo važno za nas, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, mi обслужим vas na www.gradaniza5.com.hr.

Više informacija

  • Dizajn - Crtani film, Ljubimac, Cvjetni print
  • Naziv - Azda
  • Karakteristike - S Remen, Zaštita od ogrebotina, Prašinu, Može se prati
  • Kompatibilan brand - Samsung
  • Vrsta - Pola umotan torbica
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w458520


Naši (0)

Također mogu se sviđa