Auto zvučnici 6/5/4 inča, subwoofer snage 100 W/160 W, auto audio zvučnik punog raspona, влагозащищенный auto audio rog zatrubi, auto zvučnik

( 1 )
39.13 kn 20.33 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

4/5/6-inčni koaksijalni subwoofer HiFi sa snagom od 100 W/160 W, auto audio, glazbena стереочувствительность 92 db, zvučnik punog raspona, влагозащищенный auto zvučni signal

Funkcija:

1. Visoka osjetljivost: Dobiti detaljan i jasan opis zvuka pomoću ovog univerzalnog automobilske kolone.Zbog svoje visoke osjetljivosti ona može precizno reproducirati čak i najsuptilniji nijanse glazbe, pružajući potpuno uranjanje u proces slušanja.

2. Snažan zvuk: Magnet visoke gustoće, koji se koristi u ovom коаксиальном сабвуфере HiFi, pruža snažan zvuk.To je opremljen sa magnetima aerospace klase, koji pružaju iznimnu dinamiku i pokretačku snagu, pruža poboljšane karakteristike zvuka.

3. Univerzalni izlazna snaga: Zbog visoke izlazne snage ovaj auto stereo pogodan za različite glazbene žanrove, uključujući pop, klasika, jazz, country i rock.On pruža vrhunsku kontrolu i preciznost reprodukcije različitih glazbenih stilova, pružajući ugodan za slušanje bilo kakve sklonosti.

4. Otpornost na vlagu i trajnost: Влагостойкая dizajn ovog полнодиапазонного dinamika uključuje полипропиленовую gumu u obliku рупора i otvora objektiva, baci pod pritiskom, kako bi se spriječilo oštećenje vlagom i smanjenje deformacije.To omogućuje dugotrajno performanse i izdržljivost čak i u teškim uvjetima eksploatacije vozila.

5. Visoka kvaliteta reprodukcije: Ovaj auto subwoofer podržava аудиоформаты bez gubitaka, osiguravajući visoku kvalitetu slušanja.Uživajte u realnim i zarazna zvučna pozornica uz savršen spoj tehnologije i sadržaji pjesama.Robustan dizajn i ravnomjernu raspodjelu materijala jamče bogata i pouzdane kvalitete zvuka.Niske i visoke frekvencije u moćne i zadovoljavajući.

Specifikacija:

Certifikat: na upit

Tip proizvoda: zvučnici

Porijeklo: kontinentalna Kina

Vrsta zvučnika: Koaksijalni zvučnici

Napon: 12

Marka automobila: univerzalna

Naziv modela: Auto zvučnik

Naziv boja: crna

Vrsta materijala: metal i magnetski

Izlazna snaga: 100 W 160 W

Raspon frekvencija (Hz): 90 Hz-20 khz

Impedancija: 4Ω

Osjetljivost na zvuk: 92 db

Značajke: Влагозащищенность i visoka osjetljivost

Broj modela: Uređaj s glazbom

Tip (nije obavezno): 4 cm / 5 inča / 6 inča

Veličina (nije obavezno):

4 inča: 102x102x50 mm/4.02x4.02x1.97 cm

5 inča: 130x130x50 mm/ 5.12x5.12x1.97 cm

6 inča: 167x167x56 mm/6.57x6.57x2.2 inča

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x univerzalni auto zvučnik

4/5/6-inčni HiFi koaksijalni subwoofer, osjetljivost 92 db, univerzalni auto zvučnik snage 100 W/160 W, zvučnik punog raspona, влагозащищенный auto zvučni signal

Izravna dostava.

1. Na lageru nema ograničenja za izvršenje naloga dnevno.

2. Za SAD/CA/HR isporuke brzina je vrlo visoka.

3. Prioritetna dostava, brza isporuka u roku od 48 sati.

4.No faktura, primanje ili promotivni materijali su uključeni.

5. Podrška za direktne isporuke u formatu CSV/EXCEL (za veće narudžbe). 1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnom proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste primili svoju narudžbu po isteku 30 dana od datuma plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим vaše narudžbe i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Rok isporuke:

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana vratiti proizvod s datumom primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, on će se smatrati koristilo, a mi NE ĆEMO izdati vam povrat novca ili ZAMJENU.Izuzetaka nema!

Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.gradaniza5.com.hr.Ili možete odabrati zamjenu.

4. Uzmemo na sebe sve troškove prijevoza, ako se roba (ova) ne odgovara tvrdio.

O neispravne robe moraju se prijaviti i vratiti ih, po mogućnosti, u izvornom pakiranju.Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.

Više informacija

  • Potpuni otpor - 4Ω
  • Broj modela - Uredjaj
  • Napon - 12V
  • Naziv modela - auto zvučnik
  • Raspon frekvencija (Hz) - 90 Hz-20 khz
  • Naslov boje - Crna
  • Veličina proizvoda - 170x170x65 mm
  • Osjetljivost na zvuk - 92 db
  • Naziv - MOJOYCE
  • Izlazna prehrana - 100 W 160 W
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip proizvoda - Zvučnici
  • Tip materijala - Metalni i Magnetski
  • Vrsta zvučnika - Koaksijalni zvučnici
  • Marka vozila - Univerzalni
  • Posebne karakteristike - Влагостойкая i fina
  • Težina proizvoda - 278g

SKU: w8077


Naši (1)

Autor: Klijent
| 2023-12-31

Naručio sam 2 stupca i dobio 1 ne preporučujem.

Također mogu se sviđa