Vodootporan sredstvo, Nevidljivi premaz, tjestenina brtvila, Ljepilo za zaštitu od propuštanja, ljepilo za wc, ljepilo za trajnu kvačila, ljepilo i brtvilo, ljepilo za kupaonicu

( 0 )
336.76 kn 124.57 kn

Vrsta: Okovi

Informacije o proizvodu

Pažnju kupca iz SAD-a:

Područja gdje se skladište u SAD-u ne dostavi robe: Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam i druge overseas SAD.I vojni adresu.Ali možete odabrati opciju slanja iz Kine.

Pažnja kupci iz Španjolske:

Ako u vašoj adresi naveden je sljedeći poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.

Poštanski broj počinje s 35/38

Isporuka sa skladišta u inozemstvu nije moguće.Ali možete odabrati opciju slanja iz Kine

Гидроизоляционный Agent Dugotrajna Сверхпрочный Lijepljenje Brtvljenje Быстросохнущий Антипротекающий Agent Višenamjenski za Kupaonice Kuhinje

Karakteristike:

1. Trenutne i snažan pečat: Naš водостойкое sredstvo za premazivanje drastično mijenja pravila igre, kada je u pitanju brtvljenje i popravak površina.Zahvaljujući inovativnom герметизирующей tjestenini to može učinkovito brtvljenje i s lakoćom izbliza ispucale površine.Više ne brinite o протечках ili oštećenja vodom, jer ovaj snažan pečat osigurava neposredan i izdržljiv i dugotrajan rješenje.

2. Svestranost i sigurnost: Naš гидроизоляционное alat je sredstvo za brtvljenje na bazi vode, koji se može koristiti na različitim površinama.Ona ima izvrsnu čvrstoću i fleksibilnost, pružajući zaštitni sloj koji daje u slikarstvu i prilagođava наносимой površine.Nepropusnost, što ga čini idealnim za vlažne površine uz visoku čvrstoću prianjanja.Transparentni i ne желтеющий, to je lako staviti na većini površina, što ga čini posebno korisnim za područja zahtijevaju zaštitu.

3. Brzo i jednostavno nanošenje: Naš vodonepropusno brtvljenje ima jak адгезивными svojstvima, što vam omogućuje da lako i brzo zalijepiti ga na širokom spektru materijala.Da li brtvljenje šavova, praznine ili curenje vode, ovaj pečat, možete primijeniti kako na obojeni i neobojeni površine.Uživajte u udobnosti instant primjene i željeni zaštita koju ona pruža.

4. Trajnost i dugovječnost: To je sredstvo za zaštitu od curenja objavljeno na dugi rok.Ona pruža долговечное rješenje za brtvljenje i popravak.Ne morate brinuti o čestih ponovljenih primjeni ili potencijalnih istjecanja u budućnosti.S našim brtvljenje možete biti mirni znajući da je vaš površine učinkovito zaštićeni na dugi rok.

5. Pogodan za sve građevinskog materijala: Naš sredstvo za brtvljenje protiv curenje svestran i može se koristiti na svim vrstama građevinskog materijala.Da li je pločica za kupaonicu, zidovi kuhinje ili vanjske površine, naš punila je dizajniran za pružanje čvrsto i pouzdano brtvljenje.Pozdravite se s pronalaženjem posebnih brtvila za različite materijale - naš proizvod će vam pomoći.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina Materijal: vodootporan ljepilo

Kapacitet: 30 g, 100 g, 300 g Po želji (četka nije uključena)

Učinkovitost: rješava različite probleme sa curenjem vode.

Veličina:

42*43*43 mm/1.6*1.7*1.7 palac

72*62*62 mm/2.8*2.4*2.4 palac

90*70*70 mm/3.54*2.75*2.75 palac

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x sredstvo za nanošenje premaza vodonepropusnih

Više informacija

  • Pribor za SAMOSTALNU izradu - vodovod
  • Vodootporan materijal za brtvljenje - Сверхпрочный punila za ljepljenje
  • alat za vodonepropusnog premaza - гидроизоляционное alat
  • Sredstvo protiv curenja - Brtvljenje za zaštitu od curenja
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w491374


Naši (0)

Također mogu se sviđa