4kom 60/90/120 Stupnjeva Pravokutni Kutna Spona Uzvratni Obujmice strojevi za obradu drveta Učvršćenje foto Okvir Alati za pozicioniranje Kutne Spojnice

( 4.00 )
163.41 kn 99.67 kn

Vrsta: Okovi

Informacije o proizvodu

Specifikacija:

Materijal: ABS

Boja: crvena + crna

Veličina: 8,5x8x6 cm

Pogodan za ploče debljine 5-22 mm.

Brzo je i jednostavno pričvršćivanje dasaka i okvire pod kutom od 60, 90 i 120 stupnjeva.

Ugradnja naprave za izvršenja vijčanih spojeva ili lijepljenje dasaka jedni s drugima.

Kut nagiba: 60°, 90°, 120 stupnjeva

Koristi se za sužava i T-obliku spojeva, čak i ako je debljina ploče je drugačiji.

Upravljanje jednom rukom - druga ruka može slobodno držati čarape.

Lice:

[Alat s prilagodljivim kutom nagiba]: Naša strojevi za obradu drveta uređaj ima sigurnosnu oprugu, koja ima jak napora stezanja, što omogućuje brzo trunkom drva uređaj, pogodan za debljinu 3/16 "-3/4" (5-22 mm), a spojnica pod kutom od 60 do 120 stupnjeva ili T-oblika ravna ploča pogodna čak i za montažu i dvije ploče raznih debljina.

[Čvrsta opruga]: Naše drvene stezaljke imaju visoku натяжением opruge i mogu ostati na mjestu, kada odbora pijan zajedno ili kombinirane zajedno.

[Visoku kvalitetu]: obradu drveta rekviziti izrađeni su od kvalitetnih materijala, koji su izdržljivi i mogu raditi mnogo puta, bez oštećenja.Zahvaljujući čvrstim materijalima kliješta imaju dugi vijek trajanja.

[Jednostavnost u korištenju]: imamo spona pod pravim kutom od 60 stupnjeva, spojnica pod kutom od 90 stupnjeva i spojnica pod kutom od 120 stupnjeva, oni su jednostavni za korištenje.Jednom rukom se može upravljati 4 seta drveta ih jednom rukom možete otvoriti pravokutni spona, a drugom rukom mogu slobodno snimiti i staviti čarape, čime se štedi radno vrijeme i smanjuje opterećenje.Broj.Da biste brzo i lako pričvrstiti ploču i okvir pod kutom od 90 stupnjeva, vrlo korisno kravata ili snimao ploču zajedno.

[Idealna woodworking]: Naš kutak zatvarači na stezaljke su pogodne za male drvenih predmeta, kao što su izrada drvenih sanduka, okvira za slike, pileći kuće, poštanskih sandučića, komponente ladicama komoda, ormara i veza za popravak namještaja

Paket uključuje:

4 ugaone stege za obradu drveta

kutna detalj 4x60 stupnjeva

kutna detalj 4x90 stupnjeva

kutna detalj 4x120 stupnjeva

Više informacija

  • Oprema - 4 kom./compl.
  • Materijal - Plastika
  • Pribor za SAMOSTALNU izradu - Woodworking
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Standardne ili nestandardne - Drugo
  • struktura - Kutne spojnice
  • Broj modela - pravokutni spona
  • Korištenje - Kutne spojnice

SKU: w496741


Naši (0)

Također mogu se sviđa