Tajvanski blok prijevozu linearne vodilice PMI MSC7M GK BLOCK

( 0 )
233.24 kn

Vrsta: Okovi

Informacije o proizvodu

Linearne vodilice serije MSC Standard i MSD Wide od nehrđajućeg čelika imaju 2 broj kontaktnih kuglica Goethe arc i 45°, pružajući istu nominalnu nosivost u radijalnom, антирадиальном i presjeku smjerovima, bez obzira na osi X, Y, Z i drugih.Ультраминиатюрная dizajn i niska otpornost na trenje pogodna za uporabu u malom opremi.

Zahvaljujući dizajnu kontura dovod ulja za podmazivanje консистентная mast može ravnomjerno впрыскиваться u svaki krug cirkulacije, a najbolji učinak podmazivanja može biti primljen bez obzira na način ugradnje, a ukupna neometano odvijanje i vijek trajanja može biti poboljšana, kako bi se postigla visoka točnost, visoka pouzdanost i zahtjeva za gladak i stabilan linearnom kretanju.

Четырехпозиционная dizajn s jednakim opterećenjem

Dizajn двухрядного дугового kontakt Goethe i stezanje kontakt pod kutom od 45°, pruža istu nominalnu nosivost u sva četiri smjera - radijalnom, антирадиальном i križ - i pogodna je za širok raspon montažnih radova.

Ультракомпактная dizajn

To je najbolji izbor za minijaturne opreme u ograničenom prostoru.

Dizajn za otpuštanje od čelika kemijskom žice

On ima konstrukciju stezaljke od žica sa čeličnim loptu, koja se može učinkovito spriječiti krivu pad čelične kugle.

Dobra neometano odvijanje i nisku razinu buke.

Jednostavan i elegantan dizajn kanala povratak čeličnih kuglica i korištenje ударопрочных čelične spojnice za cirkulaciju lopte, ojačanim sintetičkih smola, osiguravaju pouzdan rad i nizak nivo buke.

U skladu

Pod strogom kontrolom preciznosti izrade veličina se može održavati unutar stabilnog tolerancija, dakle za zamjenu linearne vodilice klizač može samovoljno biti sastavljen na vodilicu istog tipa tijekom izrade i zadržati istu tečnost, pre натяг i točnost montaže i održavanja najlakše.

Napomene:

1. Navedena cijena je samo za linearni blok.Molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna linearna rake.

2. Način isporuke po defaultu: ekonomični dostave.Dostava traje ne manje od 20 dana.

Možete koristiti DHL, UPS, FedEx i TNT.Molimo, kontaktirajte nas, kako bismo mogli potvrditi cijene prijevoza za pomoć.

Više informacija

  • Podrijetlo - Tajvan, Kina
  • Broj modela - MSC7M

SKU: w491804


Naši (0)

Također mogu se sviđa