1080 Rotirajući Okretni dizalica, Produžni kabel filter, Produžni kabel kuhinjske slavine, Produžni kabel 2-x режимного filter, Višenamjenski

( 0 )
176.48 kn 81.16 kn

Informacije o proizvodu

1080 Vrti Slavinu-Produžni Univerzalni Višenamjenski Filter Cijev od Nehrđajućeg Čelika za Slavine Unutarnjeg / Vanjskog Promjera 22/24 mm

Lice:

1. Visoko kvalitetni materijal i zaštita od prskanja: Dizalica ima solidnu медную dizajn, kućište od ABS-plastike i multi-layer premaz koji osigurava dugovječnost, otpornost na koroziju i spriječiti stvaranje hrđe.On dolazi s четырехслойным filtrom za uklanjanje nečistoća i osigurati zdrave vode.

2. Praktičan alat za slavine s mogućnošću okretanja na 1080 °: Ovaj alat sprečava prskanje i osigurava stalan protok vode, štedi resurse vode.Možete ga instalirati ili zamijeniti u kupaonicama, kuhinjama, domovima, hotelima i drugim mjestima gdje su potrebni pribor za uporabu.

3. Potpuni preokret na 1080 ° i брызгозащищенная dizajn: Dizajn slavine uključuje pokretna metalna poluga, koji vam omogućuje da prilagodite ga za 360 stupnjeva u svim smjerovima.To se lako postiže svaki kutak sudopera, otklanjanje neugodnosti uzrokovane loše спроектированными školjkama i originalnim смесителями.

4. Dva načina opskrbe vodom: Ovaj multifunkcionalni ventil nudi dva načina za dovod vode: osjetljivu curenje s mjehurićima i snažan ополаскивающий sprej.Jednostavnim okretanjem mlaznice možete se prebacivati između dva načina.Soft пенная mlaz pogodan za pranje lica ili usta, dok je snažan način za pranje učinkovito čisti povrće, voće i površine sudopera.

5. Jednostavnost instalacije: Filter za slavine kompatibilan s većinom mješalice i može biti postavljen direktno na mješalice unutarnjeg / vanjskog promjera 22/24 mm pomoću priložene dodatne opreme i alata.Lako rastaviti i instalirati.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Materijal: nehrđajući čelik + bakar

Boja: Srebrna

Dimenzije: kao što je prikazano na slici

Montažni priključak: Univerzalni 22/24 mm

Značajke: Rotacija u Vientiane

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 X Zaokretni Распылительная Mlaznica

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w434167


Naši (0)

Također mogu se sviđa