3pcs Sredstvo za čišćenje perilice 3,3 grama Sredstvo za čišćenje kuhinjski strojevi, plijesni u kupaonici, uklanja prljavštinu, otporan miris za hladnjak

( 0 )
121.67 kn 60.83 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

On ima jake deterdžente svojstva koja omogućuju brisanje otporne na mrlje i mirise uzrokovane plijesni, kao i ostaci deterdženta.Im je lako uživati: jednostavno nanesite ga na o-prsten, zatim ga obrišite vlažnom krpom.Nije potrebno ispirati ili struže.Naš proizvod je proizveden od prirodnih sastojaka, koja je sigurna i bezopasna za okoliš.To neće naškoditi vašoj perilici i ne prouzročiti štetu vašem zdravlju.

Karakteristike:

Količina: 100 ml / 3,3 grama

Funkcija: ukloniti prljavštinu, ukloniti miris i očistiti najnoviji miris

Pakiranje list:

3 kom. * uklonite kalup iz perilice

Detalje o proizvodu

1. Pozdravite se s plijesni i blatom: Ova tekućina za uklanjanje plijesni - vaš najbolji saveznik u uklanjanju blata i plijesni s bilo koje površine.Redovito опрыскивайте i sprječavanje rasta plijesni i sačuvajte svoj dom svjež i čist.

2. Jednostavnost korištenja: To je sredstvo za uklanjanje plijesni lako se nanosi na bilo koji izgled.Lako je sprej, ne treba provući, i on je brzo djeluje.On uklanja plijesan za samo nekoliko minuta, pružajući instant rezultate.To je alat za uklanjanje plijesni jednostavan za korištenje i učinkovit način.

3. Sve aspekte čišćenje: Ovaj sprej za uklanjanje plijesni može prodrijeti u svaki kutak i očistiti sve aspekte vašeg izgleda.Zahvaljujući svojim visokim моющей sposobnosti on uklanja plijesan i pruža temeljitu njegu.

4. Ekološki materijal: Naš sprej ne sadrži kiselih tvari koje mogu izazvati koroziju ili obojiti svoju tehniku i izgled.To znači da možete ga koristiti na bilo kojem materijalu, od drveta do metala, ne brinući se o svojim oštete.

5. Asistent za prozore: možete koristiti ovaj sprej za uklanjanje plijesni za čišćenje različitih površina kao što su kuhinjski sudoperi, prozorske klupice, odjeća, brtvene prstene za perilice rublja i polaganje za hladnjake.On je brzo uklanja plijesan i neugodne mirise.

Više informacija

  • Specifikacija/kom. - 100 g
  • Oblik proizvoda - Tekućina
  • Broj kom. - 3pcs
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w463696


Naši (0)

Također mogu se sviđa