Silikonski valjak za uklanjanje ljepljive prašine s elektrostatski funkcija, visoka adhezija, valjak za uklanjanje prašine ručno, plava, izdržljiv za dom

( 0 )
899.80 kn 467.87 kn

Informacije o proizvodu

Высокоадгезионный Plava Silikonska Vrećicu Ručni Vrećicu Za Prašinu Antistatički Čistač sa Crnom Plastičnom Drškom

Značajke: 1. Brzo uklanjanje prašine: Ovaj valjak može brzo ukloniti sitne čestice prašine s visoka elastičnost, tako da možete ga koristiti s povjerenjem.

2. Osnovni materijal: Valjci izrađeni su od visokokvalitetnog silikona materijala, siguran i trajan za dugotrajno korištenje, izdržljiva, jednostavan za korištenje, kako bi zadovoljili svoje različite potrebe.

3. Электростатическая funkcija: Uz pomoć электростатики može bolje očistiti površinu od malih nečistoća, kao što su kosa, perut, prašina, vlakna, gumeni prah i bakar u prahu.

4. Plastična ručka: otporna na habanje i izdržljiv plastični držač s crnim aluminijskim okvirom, glačalo ležajevi, gumeni ležajevi, zdrave, zaštita okoliša, nije lako hrđa.

5. Применимый slučaj: Vrećicu široko se koriste u spavaćoj sobi, dnevnom boravku, uredu i mnogim drugim slučajevima.

Specifikacija: Tip proizvoda: Valjak Za uklanjanje prašine

Odnosi se scene: Neto radionica, usluga čišćenja kose kuhinjskog osoblja, tiskana pločica, tiskana pločica, proces LCD zaslona, svjetlo vodič, točan ispis na soft filmu, SMT, čiste prostorije, e-poluvodičke i druge industrije u proizvodnji proizvoda, obrada površine, potrebne za čišćenje alata.

Materijal valjak: Silikon

Temperatura topljenja: 150 °C

Topljivost u vodi: нерастворимая

Test na ljuštenja: Прокатка 60 000 puta bez отслаивания

Parametri Čvrstoće površine valjka:

Tip viskoznost: Visoka viskoznost

Vrijednost viskoznosti: 620D

Tvrdoća (shore tvrdoća): 30°

Unutarnji i vanjski promjer: cca. 2,8 cm / 1,1 inča

Vanjski promjer ležaja: približno 1,3 cm / 0,5 inča

Unutarnji promjer ležaja: približno 0,6 cm / 0,2 inča

Način primjene: 1. Pomoću ljepljivi valjak lagano прокатите na очищаемой površine.

2. Pod dejstvom statičkog elektriciteta manje nečistoće, kao što su kosa, perut, prašina, vlakna, gumeni prah i bakar u prahu sa površine proizvoda, će biti adsorbirani na videu. 3. Zatim valjani valjak na ljepljivom papiru, i prašine će biti premještena na ljepljive papir.Način za čišćenje valjka: 1. Nakon kontaminacije površine valjka očistite ga ljepljive papira ili koristite ljepljiva mat za valjak. 2. Ne dodirujte tekućine s jakim kiselinama, i щелочами. (dolazi bez ljepljivog papira)

Popis paketa: 1 x Valjak za uklanjanje prašine

Napomena: 1. Možete izbrisati samo one najsitnije čestice prašine (ne antistatički) 2. Nakon korištenja: Molim vas, nekoliko puta valjani amo-tamo ljepljive papir, da se površina valjka za ljepljive prašine čistom.

1) primamo Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2) Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

O isporuci

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnom proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste primili paket u određenom roku, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

8. Mi, prodavatelj nije odgovoran za uvozne carine, odgovornost za to snosi kupac.Bilo koji spor, uzrokovane tim, nerazuman je.

9. Kupac, molimo dostavite cpf ili cnpj, za vas će biti bolje da ga brže.Hvala

Povrat Novca

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI VAM POVRAT novca ILI ZAMJENU.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i broj narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.gradaniza5.com.hr.Ili možete odabrati zamjenu.

O unosima

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno. Molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Više informacija

  • Korištenje - Čistoća
  • Proizvodnja - Valjak za uklanjanje prašine
  • Broj modela - Silikonski ručni valjak
  • Naziv - Zerodis
  • Stil - Vodič
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w442070


Naši (0)

Također mogu se sviđa