Bežična Kamera Zvono na Vratima Dvosmjerni Audio Smart-Video Zvono na Vratima Mini-Zvono na Vratima S Baterijskim napajanjem 1080HD Skladište Sigurnosti doma Sa Živom Slikom

( 0 )
169.00 kn 84.50 kn

Informacije o proizvodu

Bežična Kamera Zvono na Vratima Dvosmjerni Audio Pametan Video Zvono na Vratima Sruši Zvono na Vratima Led oblaku Noćni Vid zaštitne naočale S baterijskim napajanjem 1080HD Skladište Sigurnosti doma Sa Živom Slikom

Karakteristike:

1. Prediktivni vizualni zvono za daljinski nadzor: Ovaj inteligentni video interfon omogućuje vam otvoriti svoj telefon i pratiti njihov prag s bilo kojeg mjesta, osiguravajući kontinuirano praćenje zbog sumnjivih radnji.On pruža daljinski vizualnih komunikacija, omogućavajući vam da vode razgovore u realnom vremenu i primati obavijesti u slučaju potencijalne prijetnje ili pokušaja nasilja.

2. Zvono sa kamerom kako bi se poboljšala sigurnost: Zahvaljujući ugrađenom kamerom ovaj telefonski zvono na vratima pruža dodatni nivo zaštite vašeg života i imovine.Kamera snima visokokvalitetne video zapis, obeshrabruje uljeza i pomažući identificirati potencijalne rizike.Ona djeluje kao snažan zastrašujući i alat za prikupljanje dokaza kako bi se osigurala sigurnost vašeg doma.

3. Interna bazna stanica velikog kapaciteta sa pojačanje signala: Ulazni opseg isporuke interna bazna stanica ne samo da služi kao središte povezivanja, ali i pojačava signale do 100%.Ova funkcija vrata zvona s kamerom poboljšava razinu signala, povećava domet prijenosa proširuje mogućnosti prodiranja kroz zidove i širi raspon pokrića, osigurava stabilnu i pouzdanu komunikaciju u cijelom vašem domu.

4. 125 stupnjeva сверхширокоугольный objektiv za sveobuhvatnu pokrivenost: Opremljen 125-градусным сверхширокоугольным objektiv, ovaj mini-zvono na vratima omogućuje hvatanje u kadru više detalja.Video visoke razlučivosti 1080p i omjer širokog zaslona 4: 3 pružaju širok i sveobuhvatan pregled okruženju, umanjuje slijepi zone i pružajući jasnu i детализированное sliku.

5. Infracrveni noćni vid visoke razlučivosti s intelektualnim prebacivanjem: zvono na Vratima sigurnosti opremljen infracrvenim noćnim vizijom visoke razlučivosti s intelektualnim prijenosa.Opremljen infracrvenim led žarulje, ona se automatski prebacuje u način rada infracrveni noćni vid u uvjetima slabog osvjetljenja.To daje jasnu vidljivost čak i u potpunom mraku, pružajući pouzdano rješenje za sat nadzor.

Specifikacija:

Certifikat: na upit

Porijeklo: kontinentalna Kina

Tip: vrata pozive

Tip vrata zvona: bežični

Izvor napajanja: baterija

Veličina: 106.00x45.00x24.00 mm / 4.17x1.77x0.94 u.

Model: M3

Objektiv: s kutom gledanja od 125 stupnjeva

Model baterije: 400 mah

Ulazni napajanje: 5V-2A

Skladištenje funkcija: TF kartica (podržava do 64 GB, ne dolazi u kompletu)

Glas sustav: interna komunikacija je dvosmjerna

Raspon snimanja: 2 m / 78,74 u.

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x video interfon

[relateproductdetail/]

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w424768


Naši (0)

Također mogu se sviđa