Full color led pantalla P10 DIP570 32x16 točaka 320*160 mm ploča 1/4 scan vanjski rgb led modul видеостена bilbord

( 0 )
224.61 kn

Oznake za robe: led

Informacije o proizvodu

Full color modul vanjsku led zaslona P10 DIP570 320*160 mm 32 *16 bodova 1/4 inča

Pakiranje list

* 1 kom. full color led modul (led traka) * 1 kom. kabel za spajanje datuma * kabel za napajanje 1 kom. (ako kupite N kom., stavimo n / 2 kom. kabel za napajanje, jer 1 kom. kabel za napajanje podržava modul 2)

Postavke modula

Detalji modula

Kućište od livenog pod pritiskom aluminija

Комплектный led ekran

Povezivanje

Naša tvornica

1. Zahvaljujući profesionalnom timu stručnjaka i programera, mi smo direktni poduzeća specijalizirana na ploči za upravljanje led zaslon, led modulu zaslona, izvoru napajanja za led zaslon, led zaslonu i drugi pribor za led zaslonima i tako dalje 2. Sa više od 10 godina iskustva, moderni proizvodni i испытательному opremu, savršen sustav upravljanja poduzećem, kvalitetan istraživački i menadžerski tim, высококачественному kontroler led zaslona, sve navedeno omogućuje nam da postane popularan dobavljača. 3. Zahvaljujući našem visokoj kvaliteti i usluzi naši proizvodi se izvoze u razne zemlje i regije Jugo-Istočne Azije, Australije, Europe i Amerike i tako dalje

Mi također isporučujemo kovčeg za nošenje, ako je potrebno, molimo kontaktirajte nas.

Dostava

Kurir 1. Vršimo dostavu širom svijeta. 2. Proizvodi se šalju iz Kine putem EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT i avionom (sa brojem za praćenje) i tako dalje 3. Vrijeme isporuke ovisi o kurirske tvrtke, odredišta, lokalnih običaja i drugih čimbenika; nadamo se da je roba će stići na vrijeme, ali vrijeme dostave ove međunarodne dostave će uvelike ovisiti o kurirske tvrtke i lokalne običaje, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti razumjeti, postoji li bilo kakvo kašnjenje s dostavom, uzrokovane navedenim razlozima.

Morem

Ako želite predati led zaslon morem, molimo vas, javite nam, mi ćemo vam troškovi pomorskog prijevoza.

Više informacija

  • Sučelje - Hub75
  • Ulazni napon - DC5V
  • Tip led - DIP570
  • Veličina modula - 320x160 mm
  • Naziv - SZLIGHTALL
  • Boja - Full color RGB
  • Broj modela - p10
  • Rezolucija - 32x16 piksela

SKU: w490685


Naši (0)

Također mogu se sviđa