Zigbee 3.0 Senzor za vrata i prozore P1 Pametna Kuća Bežični Protuprovalni Индукционная Vrata Magnetska Alarm Radi s Apple Homekit

( 0 )
323.19 kn 226.20 kn

Informacije o proizvodu

Specifikacija:

Marka: Aqara

Naziv proizvoda: Senzor za vrata i prozore

Materijal: MCCGQ13LM (PC + ABS)

Udaljenost komunikacije: 30 metara (u zatvorenom prostoru)

Bežični internet: za Zigbee 3.0

Kapacitet baterije: 1400 mah

Tip baterije: CR123A

Učestalost bežične komunikacije: 2,4 Ghz (2400 ~ 2483,5 Mhz)

Karakteristike:

Kompatibilnost s "pametan dom": Senzor za vrata i prozore Aqara za Zigbee 3.0 lako integrira u ekosustav vaše "pametne kuće", u suradnji s takvim platformama kao što su Apple HomeKit.Možete lako kontrolirati svoja vrata i prozori daljinski pomoću željene sustav "pametan dom".

Praktičnost bežičnog povezivanja: Zahvaljujući udaljenosti bežične veze do 30 metara u zatvorenom prostoru ovaj senzor osigurava široku pokrivenost vaše kuće.On pruža pouzdanu povezivost i jamči da ćete biti svjesni stanja vaših vrata i prozora.

Štedi energiju baterije: Opremljen baterijom CR123A velikog kapaciteta 1400 mah, ovaj senzor osigurava kontinuirani rad.Energetski učinkovit dizajn osigurava da nećete morati često zamjena baterija, osiguravajući mir i utjeha.

Индукционная zaštita od krađe: Senzor za vrata i prozore Aqara P1 funkcionira kao uređaj protiv krađe, pružajući neposrednu magnetsku alarm kada neočekivani otvaranja vrata ili prozora.To povećava sigurnost vašeg doma, upozoravajući na moguće вторжениях.

Robustan dizajn: Ovaj senzor je izrađen od trajnog materijala PC i ABS, izračunava se na dugi vijek trajanja.Njegov robustan dizajn garantira da on to može podnijeti svakodnevno nositi, imajući svoju funkcionalnost sa vremenom.

U isporuku je uključeno:

1x Senzor za vrata i prozore Aqara P1

Više informacija

  • Broj modela - K34459
  • Naziv - GUUDGO
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w475747


Naši (0)

Također mogu se sviđa