Svjetiljka Led Jaka Svjetlost Punjiva Vanjski Aluminijski Rotirajući Фокусирующий Ультраяркая Mini Prijenosni Bljeskalica Dugog Dometa

( 4.75 )
56.84 kn 3.56 kn

Oznake za robe: led svjetiljku od izdržljivog aluminija, led punjiva za ulice, svijetli svjetiljka za samoobranu

Informacije o proizvodu

• Сверхяркий svjetlo: Svjetiljka emitira сверхяркий zrake svjetlosti, što ga čini idealnim za aktivan odmor i hitnim slučajevima.

• Punjiva baterija: Svjetiljka dolazi sa akumulatorom, što eliminira potrebu za čestim zamjeni baterije i štedi vaš novac u dugoj vožnji.

• Revolving fokusiranje: Svjetiljka je opremljen funkcijom rotirajući fokusiranja koji omogućuje podešavanje snopa svjetlosti u skladu s vašim potrebama i učinkovitije promidžbe cilj.

• Izdržljiva aluminijska legura: Svjetiljka izrađena od izdržljivog aluminijske legure, što ga čini čvrst i otporan na habanje.

Svojstva robe

Materijal: aluminijska legura

Kapacitet baterije: Nema baterije [potrebna baterija za samo-selekcije]]

Oblik napajanja: punjač

Snaga: 5 W

Oblik izvor svjetla: led

Primjenjivi uvjeti: lov, svakodnevno nošenje, noćni jahanje......

Način proizvodnje električne energije: pritisak rukom

rotacija 360 stupnjeva: Da

Maksimalni domet: manje od 50 metara

prednost

Snažan prodor, više faza topline, dugu izdržljivost, pritisak i zaštita od pada, jaka svjetlost u roku od 6 sati, zadebljanje slojevitog materijala, topline ako je došlo do oštećenja dijela, domet, veliki radijus akcije, утолщенная otporni na vodu, kišni dan, kiša, snijeg

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w412501


Naši (4)

Autor: Klijent
| 2023-10-24

odličan je za veličinu ruke.

Autor: Klijent
| 2023-12-19

Svjetiljka je u potpunosti surađuje. Radi kao od 18650, tako i od tri baterije tipa AAA. Obrtno srebro prsten mijenja kut osvjetljenja. U kompletu adapter za 18650.

Autor: Klijent
| 2023-07-25

radi dobro, ne tako sjajna kao što je napisano. potrebne 3 baterije tipa double A, u kompletu ne dolaze ni baterija ni kabel za napajanje.

Autor: Klijent
| 2023-09-10

predmet izgleda dobro i radi dobro, samo baterije u kompletu nije bilo, ali ona je bila kod mene, tako da sam testirao ga, i to je radio dobro, hajdemo vidjeti koliko dugo će raditi, zadnju koju sam donio, može se koristiti samo 3 puta i razbiti

Također mogu se sviđa