Brusilica stroj za miša Magic Hook Brušenje igrališta za dlanove, brusna za miša za diskove s kukama, savršen za obnovu drveta namještaj

( 0 )
59.96 kn 29.98 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Ovaj mini-ručno brušenje krug dovoljno fleksibilan da se doprijeti do malih rubova, ak kutova i velike površine, nedostupni ručno brušenje auto, pa ga možete držati u ruci; mini brusilica je idealan za fino brušenje, skidanje izolacije i restauracija ormarići za kupaonice, wc-tabele ili kuhinjski ormarići, zatvaranje male pukotine i zakrivljene površine.

Specifikacija.

Naslov: Ručni brusna

Materijal: poliuretan

Neto težina: oko 28 g

Veličina: oko 26,5 * 90 mm / 1,04 * 3,54 inča

Područje primjene: brušenje brusnim papirom s podlogom

Pakiranje list:

Ručna brusilica peglanje * 1

Napomena:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja proizvod se razlikuje u boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. 【Dizajn čarobnog kuka】: Kuka mini-ručno brušenje blok omogućuje brzo promijeniti masku kotača, sprječava pomak i rotacija obloge, ali pri tome omogućuje jednostavno snimanje kotačima disk bez smanjenja ukupne stabilnosti.

2. 【Izdržljiv poliuretanski materijal】: Brusilica za detalje miš je izrađen od visoko-kvalitetne полиуретанового materijala, čvrsta, otporna na habanje, izdržljiv, te joj nije lako oštetiti, tako da možete ga koristiti bez brige.

3. 【Ergonomska ručka】: Ručni brusna ima ergonomski dizajn sa praktičnim držanje i ima dobre veličine, tako da će vrlo je povoljno držati ga.

4. 【Prijenosni i mali】: Brušenje alata s detaljnim olovkom napravio u vrlo malom i kompaktnom dizajnu (26,5 * 90 mm / 1,04 * 3,54 inča), što olakšava переноску i ne zauzima puno prostora u vašem domu ili torbi.

5. 【Širok spektar primjene】: Ručni brusna pogodan za različite abrazivnih proizvoda i ima veliki izbor aplikacija, uključujući i održavanje vozila, brušenje i završnu obradu, poliranje drva, čišćenje kuće i tako dalje

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w259933


Naši (0)

Također mogu se sviđa