Sredstvo za uklanjanje ulja filma na automobilskom prozoru staklo na bazi vode, 150 g Vrhnja za uklanjanje ulja film na staklu, čišćenje emulzija za nadogradnju stakla bez razvoda

( 0 )
122.90 kn 43.05 kn

Informacije o proizvodu

To je sredstvo za čišćenje uljnih filmova auto stakla - snažan i efikasan proizvod, koji može ukloniti uljni film sa vaših naočala i učiniti ih čista i sjajna.To je također sredstvo za obnovu stakla koje može vratiti izvorni izgled vaše stakla i spriječiti nastanak ogrebotina i mrlja.To je mekani, sigurno za uporabu i lako se nanosi.Jednostavno očistite površinu stakla vodom, sprej čistač i očistite krpom.To je sredstvo za čišćenje ulja filma na automobilskom staklu, morate imati pri održavanju vašeg vozila.

Specifikacija:

Naziv: Sredstvo za čišćenje ulja filma na automobilskom staklu.

Sadržaj net: 150 g

Datum proizvodnje: navedena na tijelu boce

Rok trajanja: 3 godine

Popis za pakiranje:

1 x krema za uklanjanje ulja film sa stakla

Napomena:

Ne koristite u blizini izvora vatre na temperaturama ispod 50 ℃

Čuvati na hladnom i zračnom mjestu, izbjegavati izlaganje suncu

Čuvati izvan dohvata djeci: ako slučajno dođe u dodir s očima

ili greškom popiti, odmah isprati s vodom i u roku od 10

minuta i odmah posjetite liječnika.

Detalje o proizvodu

1. Sjaj za stakla: Ovaj alat vraća sjaj stakla vašeg automobila, brisanja takvih onečišćenja, kao ptičji izmet, uljni film, vodene mrlje i guma.Brzo je i jednostavno rješenje za čišćenje bilo koje staklene površine

2. Formiranje zaštitnog sloja: To je sredstvo za čišćenje ulja filma na auto čaše stvara zaštitni sloj, koji sprječava налипание kiše i vode, imajući vaše staklo sjajna i glatka.To je također sredstvo za obnovu stakla, koje može riješiti sitnih udubljenja i pukotina.

3. Formula na bazi vode: To je ekološki čista formula na bazi vode, blaga i sigurna za vaš automobil i vaše zdravlje.To može učinkovito ukloniti uljnog filma, prljavštinu, prašinu i otiske prstiju s prozora vašeg vozila.

4. Jednostavnost korištenja: samo mokro staklo, nanesite malo kreme na spužvu, obrišite tamo-amo i isperite vodom.Zatim obrišite ručnikom i uživajte u prekrasnim pogledom.Profesionalne vještine nije potrebna.

5. Široka primjena: Također pogodan za kupaonice, prozori, аэрозольной boje i drugih mjesta.Jednostavno sprej i obrišite стеклоочистителем za dobivanje čistih i sjajnih premaza.

Više informacija

  • Visina proizvoda - 12
  • Dužina proizvoda - 7
  • Težina proizvoda - 0.15KG
  • Naziv - Goxfaca
  • Širina proizvoda - 4
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w443094


Naši (0)

Također mogu se sviđa