1pc 125 mm 4000 funti Aluminijski Uže za vuču Hawse Sintetički Sajlu Vitla Kabelski Remen za Suv ATV UTV Pribor Prijenosni Hrapav

( 0 )
184.24 kn 82.90 kn

Informacije o proizvodu

1pc 125 mm 4000 funti Aluminijski Uže za vuču Sintetički Sajlu Vitla Kabelski Remen za suv ATV UTV Pribor Prijenosni Hrapav

Označene stavke:

1 、 [Izdržljiv materijal] Hawse Fairlead je izrađen od visoko kvalitetnih aluminijskih materijala, prerađene cnc, CNC razlikuje trajnosti i pouzdanosti, omogućavajući ljudima da ga koristite dugo vremena.

2 、 [Širok spektar primjene] Vitlo Fairlead je namijenjen za korištenje sa sintetičkim kablom, vitla, univerzalno pogodan za većinu vozila, pogodan za suv ATV UTV, kamiona, brodova Ramsey KFI i sl..

3 、 [Praktičnost nošenje ] Prekrasan Fairlead malih dimenzija i lagan, ne zauzima prostor, u svoj ruksak i omogućava ljudima uzeti ga sa sobom.

4 、 [Lagan pristup postavkama] Fairlead vitla Hawse karakterizira jednostavnost, praktičnost i brzina instalacija ne zahtijeva nikakve druge posebne alate i podržava individualne skupštini kod kuće.

5 、 [Prekrasan dar] Atv Hawse Fairlead istovremeno estetike i praktičnosti, savršen poklon za Božić, Dan Zahvalnosti i dan rođenja, pogodan za prijatelje, obitelj, kolege, djeca i tako dalje

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Vitlo Fairlead

Materijal proizvoda: aluminijska legura

Težina proizvoda: oko 145 g

Veličina proizvoda: oko 14.7*4*1.5 CM (5.79*1.57*0.59 palac)

Pakiranje List:

Izglađivanje vitla * 1 kom.

Napomene:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kut snimanja, postoji razlika u boji proizvoda, molimo za razumijevanje.

2. Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u iznosu od proizvoda.

1. O unosima:

1.1 Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i stavite 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

1.2 Povratne informacije je vrlo važno za nas, tako da, molimo vas, kontaktirajte nas odmah, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve da riješiti bilo koji problem i pružiti najbolju moguću službu za korisnike.

1.3 je Nemoguće riješiti problem, ako ne znamo o njima!

2. Koji su dostupni načini plaćanja?

2.1 primamo uplate Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2.2 Napomena: Ostali podaci o naplati NA ovom linku: https://service.www.gradaniza5.com.hr/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

2.4 Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

3. O isporuci:

3.1 Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO) narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3.2 šaljemo samo na potvrđena adrese naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

3.3 Prikazane slike ne odgovaraju stvarnom proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

3.4 Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

3.5 Ako niste primili paket u određenom roku, molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate.Kontaktirat ćemo prijevoznička tvrtka u što kraćem roku i odgovoriti vam.

3.6 zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

3.7 Prodavatelj nije odgovoran za uvozne carine, odgovornost za to snosi kupac.Bilo koji spor, uzrokovane tim, nerazuman je.

3.8 Kupac iz Brazila i Južne Koreje, molimo vas, unesite CPF ili CNPJ, Kolumbija/ Maroko naplaćuje porez u iznosu od 20%/50% od iznosa vaše rezervacije, od vas će biti bolje da vašu narudžbu u najkraćem mogućem roku. hvala

4. Povrat novca:

4.1 imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana vratiti proizvod nakon njegova primitka.Ako se čuva više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ćemo izdati VAM POVRAT novca ili ZAMJENU.

4.2 IZUZETAKA nema!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

4.3 Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak.

4.4 Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama priborom u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.gradaniza5.com.hr.Ili možete naručiti zamjenu.

4.5 uzmemo na sebe sve troškove prijevoza, ako proizvod ne odgovara tvrdio.

Više informacija

  • Težina proizvoda - 145g
  • Naziv modela - 124 Vodič vitla vodilica kabela od aluminijske legure
  • Tip materijala - Aluminijska legura
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Dužina proizvoda - 14.7cm
  • Tip proizvoda - Vučna služba žice

SKU: w364104


Naši (0)

Također mogu se sviđa