Auto čekić sigurnost, zaštitu od prstiju, automobil hitne hitne čekić za pojas, automatski sigurnosni prekidač stakla od aluminijske legure

( 5.00 )
111.29 kn 57.86 kn

Informacije o proizvodu

Čekić za разбивания stakla, Privjesak za ključeve od aluminijske legure, Nož za pojas, Mali pojas za spašavanje čekić, Prijenosni alat za oporavak od izlaska vozila je zaštićena od prstiju

Funkcija:

1. Specijalni čekić za разбивания stakla: Ovaj čekić je osmišljen za pripremu vas na opasnosti te brzo i efikasno разбивания stakla automobila.On također može izrezati zarobljena sigurnosni pojasevi, pružajući sigurno bijeg u hitnim slučajevima.

2. Čvrste materijale: Robustan i svestran krunica ovog čekić za разбивания stakla od volframa čelika u stanju odmah stvoriti snažan utjecaj snagu.Za njih se može lako razbiti bilo koji prozor vozila čak i pod pritiskom vode.

3. Kompaktan i praktičan: Ovaj sigurnosni čekić male veličine, lako nositi sa sobom, i on ne bi naškoditi vašim rukama.To je koristan i učinkovit auto-pribor koji se može spasiti život u hitnim situacijama.

4. Sigurnost i zaštita od prstiju: U-oblik otvor ovog keychain-rezač za pojas štiti prste od slučajnog dodira i ogrebotina.Njegova veličina i težina su slične veličine automobilskog ključa, što ga čini jednostavnim i elegantnim u korištenju.

5. Preporučuje se djelatnici službe spašavanja: Većina prozora električnih vozila prestati raditi kada je uronjen u vodu, a tradicionalni spašavanje молотку nedostaje snage potrebne za разбивания stakla pod vodom.U našem alatu koristi patentirani mehanizam, koji će vam pomoći izaći iz stroja u sekundi.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Pribor za diy: obradu metala

Tip čekića: siguran čekić

Broj modela: SafeHammer

Primjena: Гвоздодер

Karakteristike: Mini-čekić

Materijal glave čekićem: aluminija-bakrenih legura

Materijal ručke: aluminija-bakrenih legura

Proces: izolacija oksidacije

Materijal: aluminijska legura / PC + abs i ostale

Napredni veličina: 11x3,2x2 cm / 4,33x1,26x0,79 inča

Veličina za pohranu: 8,8x2,7 cm / 3,46x1,06 inča

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x siguran čekić

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Отбойный čekić - Čekić za разбивания stakla

SKU: w2585


Naši (0)

Također mogu se sviđa