Нанокерамическое premaz za automobile 30 ml Restorativni Premaz za zaštitu automobila od uv zračenja, Sredstva za zrnatost automobila Dugotrajna Финишный sloj

( 0 )
25.41 kn 12.70 kn

Informacije o proizvodu

Predstavljamo naš potpuno novi premaz za završnu obradu vozila.Ta tekućina se formula ne ostavlja masni film nakon potpunog isušivanja i pruža dugotrajnu zaštitu.Može se koristiti za mnoge svrhe, na primjer, za popravak mesta na vašem automobilu.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Alat za oporavak završi unutrašnjosti vozila.

Stanje: tekućina

Zapremina neto: 30 ml

Oznaka: popravak, održavanje

Odnosi se na: auto запчастям

Primjenjivi model: Univerzalna

Pakiranje list:

Alat za popravak automobila završiti * 1

Detalje o proizvodu

1. Ažurirajte vožnju: Osvježite izgled vašeg vozila pomoću našeg alata za oporavak trim.Osjetite razliku pristupiti nanošenju samo 1 sloj - paint nije potreban.Vratite originalni sjaj i boju, odmah dajući vašem automobilu potpuno novi izgled.

2. Pažljivo oporavak: Naš restaurator automobila završiti nudi besprijekornu završnu obradu, bez ostataka masnoća.Ne morate brinuti o oštećenja vaših ručnika i pribora, a nakon sušenja ne ostavlja osjećaj ljepljivost.Uživajte u oporavku vašeg automobila bez oštećenja uz pomoć naših proizvoda.

3. Povećana trajnost: Naš alat za popravak automobila završiti ne samo da pojačava sjaj završnu obradu vašeg automobila, ali i učinkovito štiti od uv zraka i nečistoća.Čvrsta odbrana i zaštitni premaz clear coat produžava vijek trajanja, pružajući vašem automobilu vrhunsku i trajno funkcioniranje zaštitu.

4. Svestranost: Oživite i obraniti svaku vanjsku detalj vašeg vozila: od odbojnici, letvice, ručke na vratima do kućišta retrovizora i poklopci vjetrobranskog stakla.To je jednostavno primijeniti lijek za oporavak završiti vozila pruža idealne rezultate i idealan je za poboljšanje stanja i popravak svih vanjskih dijelova.

5. Jednostavno korištenje: Jednostavno nanesite tekućinu za vraćanje automobila završiti na pravo mjesto popravka i pričekajte da se osuši.Postanite svjedok nevjerojatan učinak i s lakoćom ćete osjetiti ljepotu vašeg automobila, преображенного.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w359267


Naši (0)

Također mogu se sviđa