3 U 1 Auto Нанокерамическое Pokrivenost 100 ml Полирующая Boja Za Pokrivanje Automobila Popravak Ogrebotina Na Staklu Гидрофобное Premaz Za Njegu Auto Boje

( 5.00 )
11.98 kn 6.24 kn

Informacije o proizvodu

3 U 1 Auto Нанокерамическое pokrivenost 100 ml Полировочная boja za pokrivanje automobila Alat za popravak ogrebotina na staklu Гидрофобное Premaz Za njegu auto Boje

Lice:

1. Jednostavnost primjene: Automatsko нанокерамическое premaz se nanosi u samo nekoliko sekundi, ne zahtijevaju temeljitu pripremu površine.Rezultati su impresivni i spremaju za dugo.

2. Zaštitni premaz: Sprej za keramički premaz 3 u 1 - idealan partner za vaš automobil, koji štedi vaše vrijeme i novac.Lako uklanja nečistoće i masnoće, uklanja ogrebotine i stvara zaštitni sloj nalik na dijamant, koji će dati svoj automobil novi izgled i zadržati ga usmjere u roku od nekoliko mjeseci.

3. Jednostavno i brzo: Jednostavno sprej sredstvo za uklanjanje ogrebotina sa auto boje 3 u 1 za premaz, odmah ukloniti prljavštinu, plaketa, ptičji izmet, insekte, mulj, prašina, masnoća i uporni mrlje na dodir, čineći pranje automobila je jednostavno.

4. Svestranost i jednostavnost korištenja: Glass hydrophobic prahu - to je vrlo svestran i jednostavan za korištenje keramičkih alat za brzu obradu detalja, u kojoj se koriste posebne hidrofobni polimeri i nanočestica SiO2, pružaju izvanredan sjaj, dugotrajnu zaštitu od svih vremenskih uvjeta i jak растекание vode u samo nekoliko sekundi.

5. Popravak i zaštita od ogrebotina na automobilu: Полирующие boje i lakovi pružiti utočište i zaštitu od ogrebotina, što ih čini idealnim za vraćanje stare boje ili zaštitu novih premaza od ogrebotina i turbulencije.Car Nano Spray i ostali slični proizvodi pružaju dugotrajan rezultat, koji može zaštititi završiti svoje vozilo u trajanju do godine i više, čime se smanjuje potreba u privatnom ponovnog nanošenja i štedi vaše vrijeme i trud.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Tip proizvoda: Zaštitna folija za boje

Naziv modela: Sprej za keramički premaz vozila

Težina proizvoda: 152 g

Količina robe: 100 ml

Posebne značajke: Čišćenje, zaštita boje, obnova, poliranje

Veličina:

Raspršivač: 171 x 73 x 38 mm/6,7 x 2,9 x 1,5 inča

Spužva: 70 x 30 x 17 mm/2,8 x 1,2 x 0,7 cm

Ručnik: 200 x 200 mm/7,9 x 7,9 inča

Pogodno za: vozila, čamaca, motocikala, karavana, atv, boje, staklo i svih drugih premaza

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x sprej

1 x spužva

1 x ručnik

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnom robi i su samo za referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste primili svoju narudžbu po isteku 30 dana od datuma plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим vaše narudžbe i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Vrijeme dostave:

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana vratiti proizvod s datumom primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, on će se smatrati koristilo, a mi NE ĆEMO izdati vam povrat novca ili ZAMJENU.Izuzetaka nema!

Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.gradaniza5.com.hr.Ili možete naručiti zamjenu.

4. Uzmemo na sebe sve troškove prijevoza, ako se roba (ova) ne odgovara tvrdio.O neispravne robe moraju se prijaviti i vratiti ih, po mogućnosti, u izvornom pakiranju.Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.

Kada naručujete na www.gradaniza5.com.hr se slažete sa svim gore navedenim pravilima!

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

[relateproductdetail/]

Više informacija

  • Posebne karakteristike - Čistoća, zaštita od boje, obnova, Poliranje
  • Širina proizvoda - 73 mm
  • Dužina proizvoda - 171 mm
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Visina proizvoda - 38 mm
  • Tip proizvoda - Zaštitna folija za boje
  • Naziv - ВОДУЛ
  • Težina proizvoda - 152g
  • Naziv modela - Sprej za keramički premaz vozila
  • Količina robe - 100 ml

SKU: w267454


Naši (0)

Također mogu se sviđa