75 Ambalaže za Jednokratnu upotrebu Šešira Kuhar SMS od 100% Netkani materijal Kuhinjske Kulinarske Kape Cap Party Za Pečenje

( 0 )
287.33 kn 209.72 kn

Informacije o proizvodu

75 ambalaže za jednokratnu upotrebu шапочек od 100% netkanog materijala, pogodna za djecu.To je odličan izbor za dječje kulinarske tematske zabave.Svijetlo bijele boje idealan je za bojanje šešira ili lijepljenja naljepnica, dati zabave zabavi.

Naše jednokratne kape izrađene od 100% netkani materijal, oni su izdržljivi, imaju visoke prozračnosti i otpornosti na kidanje.

Jednokratna поварская kapa ima odličan vodootporan, koji se može učinkovito spriječiti posipanje zasićene tekućeg ulja i male količine tekućine.Molimo, imajte na umu da je hidroizolacija ne znači hidroizolacija.U vodootporna tkanina koristi se poseban postupak za davanje površine гидрофобности, tako da voda neće prodrijeti unutar tkiva u vodonepropusnom svrhe, ali to neće blokirati ventilacijske otvore tkiva!

Materijal ima dobra propusnost zraka, što vas čini manje skloni потоотделению i dovesti do ozbiljnog svraba, što šešir ljepši i praktičniji u čarapu!Nakon posebne obrade naše kuhinjske kape imaju odlične барьерными svojstva koja mogu ne samo da štite kosu ili znoj od ulaska hrane, ali i vas zaštititi od prljavštine, prašine i drugih nečistoća

To je izrađen od 100% netkani materijal, koji ima svojstva zaštite od tekućina, sprej, антистатики i ulja.

veličina: Visina oko 20 cm

Materijal: 100% ne-tkani materijal.

boja: bijela

Sadržaj pakiranja:

75 x jednokratnu поварских шапочек

Samo navedena sadržaj pakiranja, ostalih proizvoda nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

U našoj trgovini puno robe, možete ići na ove linkove:

https://www.gradaniza5.com.hr/store/4993368

Kontaktirajte nas :

Ako ste zainteresirani za naše proizvode i imate bilo kakvih problema s njim, možete nas kontaktirati putem prodajnog menadžera putem e-maila ili telefona.

O uvjetima obrade i isporuke.:

a. Trebamo 1-3 dana za obradu vaše narudžbe (očekujte praznika).

b. Rok isporuke je oko 5-10 radnih dana.

c. Molimo vas, obratite pozornost na podatke za praćenje i vrijeme isporuke.Ponekad dostavljač ostavlja vam karticu, ako vas nema kod kuće, onda morate kontaktirati putem kurirske tvrtke samostalno.

O ambalaže i kvaliteta robe :

Molimo provjerite robu na umu kod kurira.Ako imate bilo kakvih problema s pakiranjem, molimo vas, provjerite slike oštećene kutije i robe odmah kao dokaz.I pravodobno kontaktirajte nas.To je važno za primjenu naknada za vas.

O TVRTKI povratna veza :

Povratne informacije je vrlo važno za nas, tako da, ako ste primili robu i zadovoljni s njima, molimo vas da ostavite pozitivan komentar, a mi to možemo učiniti.Ako niste zadovoljni s njim, prije nego što ostaviti negativne povratne informacije, molimo vas, javite nam, a mi ćemo vam pomoći riješiti problem sve dok ne budete zadovoljni njime.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1455


Naši (0)

Također mogu se sviđa