Štapići za koktele, štapići za koktele, Ukrasne štapići za voćne koktele, Prijenosni Voćni Čačkalice, Potrepštine za zabave za tortu

( 0 )
79.56 kn 39.78 kn

Informacije o proizvodu

Ove koktel čačkalice snažan, izdržljiv i moderan proizvedeni.Drugi kraj, ukrašen perlicama u obliku cvjetnih čvorovi, dizajniran za протыкания hrane.Oni su prikladni za pripremu voćne salate, sirevi, grickalice i drugih jela.Oni će svoje posjetitelje svojom ljepotom i elegancijom.Osim toga, oni su dostupni u velikom broju, koji vam je dosta dugo.

Specifikacija:

Veličina: oko 12 cm / 4,7 inča

Materijal: bambus

Pakiranje list:

Set za koktele * 100

Saznajte više o proizvodu

1. Jednostavno nanošenje: Ovi štapići za koktele imaju бусинчатый kraj u obliku cvjetne čvora, koji vam omogućuje da lako ugraditi ih u voće, deserti ili druge proizvode.Бусинчатый kraj također pomaže povoljno uzeti ih u ruke ili očistiti.

2. Posjeduju mnoštvo prednosti: Ove opcije koktela idealna za pripremu koktela i raznih slastica, kao što su sushi, sladoled, kolače, sir, grickalice i voćna salata.Također možete koristiti ih kao male вилочек za pripremu na roštilju.

3. Dugi vijek trajanja: Ti вилочки za koktele izrađena od bambusa, koji je sigurno i izdržljiva.Oni ne pucaju i ne deformirati lako, tako da možete bez problema koristiti ih za pripremu hrane i pića.

4. Široka primjena: možete koristiti ove setove za koktele za rođendane, vjenčanja, festivali ili bilo koje stranke.Oni ukrasiti atmosferu na vašem stolu i prisiliti svoje goste diviti vašim istančanim ukusom.

5. Izvrstan dar: U ovu pakiranje sadrži 100 voćnih palicama, koje vam je dosta dugo.Također možete ga podijeliti sa svojom obitelji ili prijateljima, što je svestran izbor.

Više informacija

  • Broj modela - izbor koktela
  • Proizvodnja - Vilica za voće
  • Karakteristike - Eko-friendly
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Bambus
  • Tip pribora za jelo - Vilice

SKU: w5345


Naši (0)

Također mogu se sviđa