Stalak za шампуров za Friteze Pribor Držač za шампуров od nehrđajućeg čelika za Ninja Foodi

( 0 )
292.77 kn 149.33 kn

Informacije o proizvodu

Nudimo popust u velikom broju proizvoda.Dobrodošli da nas kontaktirate!

[Visoko kvalitetni materijal] Izrađen od hrane nehrđajućeg čelika.To će vam pomoći pripremiti zdrava jela za svoju obitelj!Stalak za шампуров nije osjetljiv na koroziju, otporna na toplinu i trajan.Ona neće imati miris i trajati duže.

[Praktičan dizajn] Ovaj stalak za fritezu je opremljena vertikalnim шпажками, zbog čega jela mogu biti pohranjeni odvojeno i u uspravnom položaju.U аэроварке odličan protok zraka, tako da hrana ravnomjerno zagrijava i приправляется sa svih strana.Ispada sočno meso i hrskava povrća.

[Višestruko korištenje] Stalak za шампуров - višenamjenski kuhinjski alat.Možete ga koristiti za vrućeg, piletine, mesa, plodova mora, povrća i ostalog.To je idealan poklon za sve koji vole kuhati na roštilj.

[Prikladan za korištenje] Nagnut vrh ovih ražnjića pomoći će vam da lako za spremanje hrane, ne rušeći ih.Središnja ručka od nehrđajućeg čelika omogućuje jednostavno premještanje kos drži.To je jednostavan za instalaciju, možete ga lako ukloniti i pohraniti u hrani sandučiću ili ormariću.

[Odgovarajuću veličinu] Molimo vas, izmjerite veličinu prije kupovine, kako bi bili sigurni da su naši кебабы odgovarati za svoje friteze.

Tip: 8QT/6QT

Materijal: nehrđajući čelik

boja: srebrna

Upućivanje sadržaj:

1 x pribor za friteze

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w12834


Naši (0)

Također mogu se sviđa