Alat za skidanje automobilskih ogrebotina Sredstvo za uklanjanje ogrebotina za vozila, Set za brisanje automobilskih ogrebotina, Быстросохнущий Auto Vosak, Sredstva za njegu eksterijerom

( 0 )
64.54 kn 32.23 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Alat za skidanje automobilskih ogrebotina jednostavan i praktičan za korištenje.Nakon što ona može dati proizvodima od kože novi izgled.On može vratiti sjaj sjajne površine saloni automobila, kućanskih aparata, namještaja i proizvoda od ABS-plastike, spriječiti starenje i blijeđenje boje, kao i spriječiti prodor vode, plijesni, mrlja i prašine.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Alat za skidanje automobilskih ogrebotina

Količina: 30 ml

Pakiranje: kutija u boji

Učinkovitost: Učinkovito uklanja mrlje na površini boje vozila i plitke ogrebotine i primer

Pakiranje list:

1 * Alat za skidanje automobilskih ogrebotina

1 * Spužva

Napomena:

Veličina na slici mjeriti ručno, moguća mala odstupanja, molimo vas, pogledajte stvarni proizvod.

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kut kamere proizvod se razlikuje u boji.

Pogledajte više detalja o proizvodu.

1. Jednostavnost korištenja: Svatko može lako iskoristiti naše kitom za popravak automobilskih ogrebotina, koji je jednostavan i lagan za korištenje.Kit za popravak automobilskih ogrebotina Magic profesionalnoj razini i može lako nadograditi kožna roba.

2.No Visoka cijena: iskoristite sve prednosti tekući vosak za popravak ogrebotina, ne brinući se o smiješno visokim troškovima održavanja ili glavobolje povezane sa skupom za nezavisne proizvodnje.Tekući vosak za popravak ogrebotina može učinkovito spriječiti blijeđenje boje kožnih proizvoda.

3. Moćan: Tekući vosak za popravak ogrebotina ima snažan učinak, tekući vosak za popravak ogrebotina može ne samo da će vratiti sjaj površine, ali i uklanjanje vlage, plijesni, mrlja i prašine.

4. Mnoge koristi: Magic Car Scratch Repair Kit ima širok spektar primjena, ne samo za kožne cipele, kožne sofe, auto instrument ploče, kožna sjedala, ali i za kućanskih aparata, namještaja i proizvoda od ABS-plastike.

5. Toplo posluga u: nadamo se da će naš proizvod će vam biti iznenađenje.Nastojimo ponuditi odlične proizvode i usluge.Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestije, javite nam se. 【183/500】

Više informacija

  • Broj modela - Sredstvo za uklanjanje ogrebotina na automobilu
  • Količina robe - 30 ml
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w10503


Naši (0)

Također mogu se sviđa