Tekućina za popravak leće automobilskih farova, sredstvo za uklanjanje ogrebotina, Univerzalni set za poliranje automobilskih Farova, Sredstvo za njegu auto boje, Restorativni Alat

( 0 )
96.48 kn 48.20 kn

Informacije o proizvodu

Glavne točke:

1. Vratite svjetla: Ovaj kit za popravak leće prednjih svjetala ne samo da eliminira zamućenje leće prednjih svjetala i vraća oštrinu svjetla za maglu, ali također pruža kristalno čistu vidljivost i povećava svjetlinu automobilskih svjetala na mnogo mjeseci unaprijed.

2. Efektivna poliranje: Ovaj kit za popravak leće svjetla može učinkovito poliranje leću svjetla i vratiti ga jasnoću i svjetlinu.To može riješiti mnoge probleme uzrokovane пожелтением, oksidacijom, ogrebotina i размытостью, zbog čega će vaša lampe će izgledati kao nova.

3. Jednostavnost korištenja: Ovaj kit za popravak leće svjetla vraća jasnoću i svjetlinu svoje far.Zahvaljujući snažnom prianjanje on sprečava daljnje oštećenje i žuti.Im je lako koristiti i pohraniti.

4. Dugotrajna uporaba: Ovaj kit za popravak leće налобных svjetla dovoljno dugo, bez brige o otpadu ili nakon isteka roka trajanja.Možete ga koristiti kad god vam je potrebno vratiti leću налобных svjetla u početni položaj.Samo čuvajte ga na hladnom i suhom mjestu radi lakšeg održavanja.

5. Široka primjena: Ovaj kit za popravak leće prednjih svjetala može vratiti jasnoću i svjetlinu svoje far, bez obzira da li imate automobil, kamion, suv, kombi vozilo ili motocikl.

Opis:

Želite poboljšati osvjetljenje prednja svjetla vašeg automobila i vidljivost?Želite učinkovito riješiti mnoge probleme, kao što su yellowing, blur, oksidacija i ogrebotine?Pokušajte našu tekućina za popravak svjetala i vidjet ćete razliku!

Specifikacija:

1. Naziv proizvoda: alat za popravak automobilskih farova

2. Veličina: oko 5 * 5 * 8 cm/1.97*1.97*3.15 inča

3. Kapacitet: 100 ml

4. Sastojci proizvoda: smole, otapala, dodaci.

5. Područje primjene: koristi se za popravak automobilskih svjetala i zaštitu automobilskih farova

Pakiranje list:

1 kom. tekućina za popravak svjetala

Više informacija

  • Težina proizvoda - 100g
  • Naziv modela - Popravak leće prednjih svjetala
  • Posebne karakteristike - Popravak automobilskih farova, sredstvo za uklanjanje ogrebotina, oksidativni premaz
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w133233


Naši (0)

Također mogu se sviđa