Противоскользящая Četka za tijelo Wet Suha Spužva s dugom ručkom, Masaža Montažni Alat za čišćenje, spa centar, Piling kože za kupatilo, Mekana Četka za leđa

( 0 )
44.65 kn 30.78 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

Meka glava četke: Glava četke izrađene od spužve PVA, ona je mekana i elastična i meka prilikom замачивании u toploj vodi, što je idealno za vlažne korištenja u kadu s tušem.

Zakrivljena dugačka ručka: Njegu kože pomoću zakrivljene duge ručke se mogu lako čistiti nepristupačne dijelove, kao što su leđa i noge; pruža sveobuhvatnu njegu kože.

Funkcija: Gusta meka spužva, ne samo da uklanja nečistoće iz cijelog tijela, ali i učinkovito čisti kožu, bolje je da se štedi od dnevnog umora.

Подвешивание: spužva za kupanje s rupom za vješanje.Jednostavno isperite nakon korištenja i objesiti zube kod zida za sušenje kapi ili na zraku.

Vrsta: Postoje dvije vrste izbora: jedan tip je samo jednostrano spužvasto zube, a drugi tip - dvostrani, sa špekulom za kupanje i spužvasto četkom na izbor.

Tehničke karakteristike:

Tip proizvoda: Četka za tijelo.

Materijal: PP + spužva PVA

Boja: siva

Vrste: A (jednostrani), B (dvosmjerni + kuglica za kupku)

Veličina: oko 8,5 x 29,5 cm/3,35 x 11,61 u.

U isporuku je uključeno:

1 kom. x Četka Za tijelo

Napomene:

Prijelaz: 1 cm = 10 mm = 0,39 inča

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Primjena - Tijelo
  • Vrsta - Četka
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - HOME
  • Proizvod - Četka Za Kupanje /Masažna Četka
  • Materijal - Drugo
  • Korištenje - Čistoća

SKU: w9343


Naši (0)

Također mogu se sviđa