Sredstvo za sušenje u ormaru za Kosu u kupaonici, Viseće влагопоглощающие torbe Sa razvodnika za vodu, čuvajući suhu odjeću U hostelu

( 0 )
80.87 kn 40.43 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Držite vaš ormar suho uz pomoć ovog sredstva za isušivanje zraka u ormaru.Ona može apsorbirati vlagu iz zraka i neugodnih mirisa.To je opremljen sa čvrstim kukičanje, koja se može prikvačiti na svakom štapu ili stalak.Spremnik za vodu lako prazni, bacanje poklopac.On экологичен i многоразов, samo pustite da se osuši na suncu i koristite opet.

Karakteristike:

Naziv proizvoda: Sušenje zraka

Materijal proizvoda: sušenje zraka ABS, PP, vreća za isušivanje zraka kalcijev klorid

Težina proizvoda: sušenje zraka 209 g, vrećica za odvodnju 110 g

Veličina proizvoda: 22 * 8,5 cm/8,66 * 3,34 u.

Korisni savjeti:

Veličina proizvoda/slike mjeriti i izrađene ručno, molim te oprosti mi za malo odstupanje.

Pakiranje list:

Sušenje zraka * 1

ili

Torba za isušivanje zraka * 1

Detalje o proizvodu

1. Гигроскопичное sadržaj može se zamijeniti: za razliku od drugih sušila zraka, ovaj proizvod se može ponovno koristiti, zamjenjujući гигроскопичное sadržaj unutar montažni okvir, koji se može lako izvaditi i ponovno napuniti.

2. Princip гигроскопичности: Ovaj proizvod sadrži kalcijev klorid, tvar koja crpi vlagu iz zraka i drži ga u hermetičan kontejner.On radi na principu гигроскопичности, što osigurava suha i ugodnost u prostoru.

3. Izvrstan dizajn kuka: Zahvaljujući krhkim kuka naš višekratnu upotrebu sušenje zraka u ormaru možete prikvačiti na svakom štapu ili polici.On ne соскользнет i ne pada, za razliku od drugih slabe i nestabilne kuke.

4. Odvojiva dizajn: Uz pomoć našeg višekratnu upotrebu sušnice za ormar praktičniji наливать vodu.Fleksibilan водосборник možete skinuti sa dna i isprazniti za nekoliko sekundi.Nedostatak izlijevanja ili curenja.

5. Pomoćnik u hotelskoj ormaru: Ovaj proizvod može raditi u različitim uvjetima, kao što su hotelske ormari, ormari za kućanstvo, kuhinja ormarića ili spavaće sobe, za uklanjanje vlage i stvaranje suho i ugodno okruženje.

Više informacija

  • Broj modela - Sušenje zraka u ormaru za višekratnu upotrebu
  • Tip silikagela gela - Torbe za upijanje vlage
  • is_custermized - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w13142


Naši (0)

Također mogu se sviđa