MILITECH NIJ 3A IIIA 0108.01 Бронепластинки za rameni pojas, Пуленепробиваемая наплечная oklop, modularni zaštita od balističkih udaraca na ramenu

( 4.5 )
405.94 kn

Oznake za robe: oklop na ramenog remenu

Informacije o proizvodu

*** ***

Možete kupiti od Proizvođača, certificirani prema normi ISO 9001:2015, specijalizirana na istraživanju, razvoju i proizvodnji balističkih kacige, balističke koluta za spašavanje, balističkih ploča i pancir prsluk, otporan na udarce nožem.Broj našeg certifikata ISO - 00123Q35775R2M / 3600, a možete ga provjeriti na link Kineskog centra za certificiranje kvalitete:

Kupujte s povjerenjem!Jamčimo vam:

** Koristimo naš 16-godišnje iskustvo kao proizvođač, kako bi Vam pružiti ugodno iskustvo kupovine

** Mi ćemo odgovoriti na sva pitanja što je prije moguće

** Šaljemo Svoje narudžbe brzo i učinkovito

** Koristimo kalkulator dostave www.gradaniza5.com.hr za određivanje troškova dostave.Mi ne naplatiti naknadu za obradu narudžbe

** Mi ćemo ostaviti pozitivan komentar i nadam se da ćemo i vaš

Ovo je popis za jedan par (2 kom) pancir prsluk NIJ IIIA 0108.01 s баллистическим ramenom trake (mekana ploča Amor unutar poklopac)

Molimo, imajte na umu da vest nije uključena u ovaj popis.

Osnovne karakteristike.:

Zatvarač-krilca, računato na ramene pojase širine do 7 cm, napravljeni od kompozitnog najlona 500D + 500D za davanje elastičnosti s 5-сантиметровой petlja, вырезанной lasera na rubu.Idealno u kombinaciji s našim dodatnu zaštitu.

Materijal rezervaciju za vrat ali i područje grla: ulazni UD iz арамида Teijin Twaron (ne obrađuje, ne obrezivanje).

Materijal presvlake: najlon površine s premazom 500D (čvrste boje), приподнятый tkanina materijal u području ramena za pričvršćivanje kuka i petlja.

Težina: oko 250 g za svaki skup (mekani oklop u paketu).

Slojeva Aramid UD: 26

Karakteristike mekog oklopa: NIJ 0108.01

Ispitni laboratorij: OBL u SAD-U

Brand proizvođača pancir prsluk, certificirani prema normi ISO 9001: 2015

Pogledajte naše video zapisa laboratorijskih ispitivanja u nastavku

Napomena: Posljednji test je održan OBL SAD-u u prosincu 2019 godine

Napomena: Posljednji test je održan OBL SAD-u u prosincu 2019 godine

Napomena: Posljednji test je održan BMT iz Australije u siječnju 2017 godine

---Predstavljen francuskim naručiteljem

---Predstavljen francuskim naručiteljem

Kanal Militech na Youtube:

Stranica Militech na Facebook:

Za razliku od drugih prodavača, mi ne testirati ploče sami, mi samo поручаем testiranje svjetski poznati баллистическим лабораториям, kao što OBL i H. P White, SAD ili BMT, Australija

Upoznajte se s našim izvješća o ispitivanju, s obzirom OBL je u prosincu 2020 godine

Isporuka i povrat robe

U razdoblju "promjene mišljenja", proizvod možete vratiti u svakom trenutku — čak i u savršenom stanju.Nakon što smo dobili vratio proizvod (e) smo prvo provjeriti stanje robe i izrađujemo povrat na tablicu u nastavku na temelju:

A) Ako se Roba vraća zbog problema s kvalitetom pri isporuci Kupcu, tražimo potvrdu fotografija od strane Klijenta za potvrdu takvih zahtjeva, prije nego povrat Robe (e) može biti usvojen.Nakon odobrenja zahtjeva i vratiti robu za puni povrat sredstava će se izvršiti na Vaš račun u roku od 24 sata.

B) Ako je proizvod vraćen zbog promjene mišljenja klijenta, Klijent treba platiti odgovarajuću cijenu dostave.Bili bismo vrlo zahvalni, ako je proizvod vraćen u mogućnosti sekundarne prodaje i u originalnom pakiranju, u suprotnom ćemo morati primijeniti odbitak pri povratku u zavisnosti od stanja vraćenu robu.

Porezi i uvozne pristojbe.

Možda, od vas će morati platiti porez/import naknadu prilikom isporuke molimo vas da provjerite sa zakonima vaše zemlje o uvozu i ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja.

Naši

Mi visoko cijenimo Vaše povratne informacije o svakoj transakciji.Ako Ste nezadovoljni s našim proizvodima, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da zadovolji Vaše potrebe.

Kvaliteta svih prodanih nama robu uvijek zajamčena!Apsolutno zajamčena, da su sve fotografije koje se pojavljuju u oglasu, izrađene od nas.Uvijek ćete upravo onaj proizvod koji je prikazan i opisan!Kupujući kod nas s povjerenjem!!Pročitajte komentare naših zadovoljnih klijenata ispod!!!

Puno Vam hvala što ste Skrenuli pažnju na Naše uvjete korištenja, I radujemo se uspostave sa Vama glatke poslovnih odnosa.

Više informacija

  • Broj modela - P001
  • Dugo nosio - 9x19 mm, 357 SIG, .44 Magnun
  • Materijal presvlake - Površina od najlona 500D, reljefnih tkanina na боттоне
  • Balistički materijal - Twaron Aramid
  • Naziv - MILITECH
  • Performanse - NIJ IIIA 0108.01
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w7896


Naši (4)

Autor: Klijent
| 2023-09-01

wow, to je najbolje za moj crye precision CPC, ja sam vrlo zadovoljan s njima i njegove kvalitete. palac gore

Autor: Klijent
| 2023-12-08

Ovo radi

Autor: Klijent
| 2023-11-13

Dobra, ali teška, meke obloge na dnu nije dovoljno. Proizvođaču treba izdati verziju 2.0 i dodati mekani dolje jastuci za ramena. Kvalitetno napravljen od dobrih materijala.

Autor: Klijent
| 2023-10-01

kvalitetnu Uslugu. Hvala

Također mogu se sviđa