Industrijski endoskop Dearsee 3,9 mm s 4,3-inčnim zaslonom, inspekcijski бороскоп s ručnim upravljanjem, endoskopska kamera 720P HD, endoskopska za automobile.

( 5.00 )
495.31 kn 250.96 kn

Oznake za robe: Inspekcijska kamera Endoskop, Inspekcijski бороскоп, industrijski endoskop, zaslon auto kamere, Endoskopska kamera

Informacije o proizvodu

Opis proizvoda:

To je 4,3-inčni endoskop visoke razlučivosti ekrana.Promjer kamere endoskop je 3,9 mm, opremljen je sa 1 milijun piksela visoke razlučivosti i 6 podesivim led indikatora; mogu se snimiti i spremiti fotografije i video; Jednostavan za upravljanje, nema potrebe za spajanje na mobilni telefon ili instalirati aplikaciju.Endoskop je opremljen ugrađenom litij baterija koja ima veliki rokom trajanja.Možete ga koristiti oko 3-4 sata nakon potpunog punjenja; Podržava 12 jezika, a jezici se mogu uključiti po želji; Male veličine, udoban za nošenje, pogodan za održavanje automobila, pregleda cjevovoda, linearne inspekcije, servis kućanskih aparata i sl.

Mogućnosti proizvoda:

Ekran: 4,3 inča

Promjer kamere: 3,9 mm

Broj piksela kamera: 1 milijun

Kapacitet baterije: 2600 mah

Domet prijenosa: oko 10 m

Jezik: 12 zemalja

Snimanje slika / video zapis: podržava

Memorijske kartice: podržava (stand-alone)

Ugrađeni izvor svjetla: 6 led žarulje

Životni vijek: oko 3-4 sata

Kut gledanja: 70

Prednosti:

1. [720P HD clear vision]: Maksimalna rezolucija, podržana kamera endoskopa, je 720P, što omogućuje lako snimiti jasne fotografije i snimiti kvalitetan video.

2. [Vodootporna sonda kamere IP67 i led žarulja]: Skladište endoskop je opremljen sa 6 podesivim led žaruljama da bi se osigurala odgovarajuća rasvjeta u uvjetima tame.S vodootporan IP67, to je primjenjivo na tamne prostore, vlažnim mjestima, i sl.

3. [Široki raspon primjene]: Inspekcijska kamera u obliku zmije koja se koristi za полужестких kabela dužine 2 m, 5 M i 10 m, vrlo je pogodan za razne inspekcije, kao što su održavanje vozila, provjera industrijske opreme, provjera odvodnje, provjera linije, održavanje kućanskih aparata, ispitivanje kanalizacije i tako dalje

4. [Dugo čekanje]: ugrađena punjiva baterija kapaciteta 2600 mah koja može raditi kontinuirano, u roku od 3-4 sata u zavisnosti od različitih uslova.

5. [Podrška za više jezika]: podržava 12 jezika, uključujući japanski, engleski, francuski, njemački, portugalski, poljski, turski, češki itd.

6. [Jednostavno upravljanje]: možete ga koristiti nakon pokretanja bez instalacije bilo koje aplikacije.Ne morate koristiti svoj pametni telefon za povezivanje na Wi-Fi, tako da ne morate brinuti o zagađenosti najskupljih telefona na poslu.Skladište endoskopa podržava fotografisanje i video snimanje.

Lista proizvoda:

1,4,3-inčni endoskop sa zaslonom * 1

2. Vodič za korisnike * 1

3. Kabel za punjenje * 1

Q&A:

1. Slika nedostaje, i uređaj se ne može pokrenuti.

Osigurajte da je baterija potpuno napunjena.

2. Zamućenje slike

Molimo vas, pažljivo obrišite objektiv čistom krpom.Efektivna žarišna daljina kamere endoskopa iznosi 3-10 potražite Molimo vas, koristite ga u roku od efektivne žarišne duljine.

3. Zašto na LCD zaslonu mala ogrebotina?

Na LCD ekran su zaštitni film, molim vas, skinite ga!

4. Koja rezolucija od endoskopa?

Stvarna razlučivost od 720P.

5. Mogu li koristiti endoskop u vodi?

Da, on je otporan na vodu po standardu IP67.U njemu se koristi vodootporna ljepila, ali on ne koristi pod vodom, tako da biljka ne će provesti sveobuhvatnu provjeru vodonepropusnosti.Zbog različitih pritiska vode pod vodom, preporučuje se da pažljivo koristiti endoskop pod vodom.

6. Ima li endoskop karticom TF i slušalice?

Endoskop nije opremljen sa karticom TF i slušalice, tako da je potrebno kupiti ih sami.

7. Da li je moguće priključiti USB kabel endoskopa na RAČUNALO za korištenje?

USB endoskop se može priključiti na PC, ali to je samo podržava Win7/8/9/10/11/ Sustav Vista / XP / MAC.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - Endoskop s ekrana
  • Endoskopska kamera - endoskop sa zmija kamera
  • Endoskop za automobile - Skladište
  • Objektiv (mm) - 3,9 mm
  • Naziv - dragi prijatelji
  • skladište-endoskop - endoscopio
  • Tip žice - Tvrdi žica
  • camara endoscopia - Endoskop

SKU: w8303


Naši (0)

Također mogu se sviđa