NOVOST-10 listova vodootporne vinil pakiranja veličine 12x12 centimetara za natpisa na Valentinovo, pivo za narudžbe otpadaka, dekoracija prozora

( 0 )
67.66 kn 44.65 kn

Informacije o proizvodu

Paket uključuje - kit sadrži 10 listova vinil sa stalnim ljepilom, veličina svakog lista 30,5 x 30,5 cm / 12 x 12 cm, odgovarajuće veličine i količine da zadovolji svoje potrebe u dizajnu.

Različite boje - Te vinil ploče imaju samo 5 boja: roza, svijetlo roza, crvena, ljubičasta i svijetlo ljubičasta, možete odabrati odgovarajuću boju list u skladu sa vašim potrebama u dizajnu.

Vodootporna i dugotrajna - što je najvažnije u dizajnu vinil premium klase - da ga izdržljiv.Možete ga koristiti kako u zatvorenom, tako i na ulici.Naš vinil ne padne čak i u vodi, pa je izdržljiva i dugotrajna.

Savršen ukras - različite boje idealni su za mnoge prigode registracije.Nikada nije prekasno da se ukrasiti svoj dom ili automobil i napraviti jedinstven i prekrasan blagdanski dar za voljenu obitelj ili prijatelje.Dajte oduška svojoj kreativnosti!

Široku primjenu - Ova vinil film može zadovoljiti sve vaše potrebe, možete lako proizvesti udaljiti naljepnice, etikete, albumi za albume, šalice za kavu, šalice, čaše, ukrasi za dom, dekoracija prozora, torbice za mobilne telefone, personalizirati svoj automobil ili poštanski sandučići, kao i drugi projekti u svojim rukama.Pogodan za svaku unutarnju i vanjsku dekoraciju, za svakodnevne potrebe i na Valentinovo, više odgovarao za glatke i temeljito čiste površine.

Boja: roza + svijetlo roza + crvena + ljubičasta + svijetlo ljubičasta

Materijal: vinil naljepnice

Sadržaj pakiranja:

1 set x vinyl ljepilo za ručni rad

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w4995


Naši (0)

Također mogu se sviđa