Električni Pročišćivač uvijek za Uklanjanje mitesera s 4 Podesiva Profila Pročišćivač za Uklanjanje akni, ožiljaka i Čišćenje pora

( 0 )
186.42 kn 119.34 kn

Informacije o proizvodu

Čistač pora od crnih točaka s led zaslon TUE88 Kako vruće, tako i više čiste za bežični i sigurno korištenje Iskustvo TUE88

Opis:

Karakteristike:

1. Dva modela: Sa dva načina rada vruće i hladno nanošenje možete koristiti za uklanjanje crnih točaka, smanjenje ožiljaka, očistiti pore, piling, sijeva sitnih bora, zatezanje i podmlađivanje kože.

2.4 Podesiva razina usisavanje: S 4 razine za usisavanje, L za nježne, osjetljive kože; M za suhu kožu; H za normalnu kožu; S za masnu kožu.

3. Punjiva preko USB-a: Ovo je uređaj možete koristiti tijekom punjenja.U načinu punjenja putem USB-a da ga se može u potpunosti napuniti u najkraćem mogućem roku bez povezivanja na mrežu.To je više udobno i sigurno.

4. Mali i praktičan: Ovaj proizvod je mali, lako nositi sa sobom, lako se sprema, da ga se može nositi u ruksaku, veliki zaslon jasan i lako čitljiv, vrlo praktičan.

5. Aftermarket: Ako imate bilo kakvih problema, molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate, mi ćemo vam pomoći da ih riješiti što je prije moguće.

Tehničke karakteristike:

Materijal proizvoda: aluminij / ABS / PC

Kapacitet baterije: 1200 mah

Radna temperatura u toplom model: 43 ° C

Radna temperatura u modelu s ledom: 10 ° C

OBAVIJEST:

1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog svjetlosnog efekta.

2. Molim vas, dopustite odstupanje na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

U isporuku je uključeno:

1 * Čistač pora od crnih točaka

1 * USB kabel

2 * s usisne krunica

Više informacija

  • Materijal - Plastika
  • Naziv - Sumifun
  • Izvor napajanja - USB punjač
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w489990


Naši (0)

Također mogu se sviđa