Kuhinjski odvod od 304 nehrđajućeg čelika s odvojivim filter filter Mikrona Najlon Filter rešetka sa širokim vratom Vinska mreže Kava filter

( 0 )
104.75 kn

Oznake za robe: Kuhinjski odvod

Informacije o proizvodu

Kuhinjski odvod od 304 nehrđajućeg čelika s odvojivim filterom сетчатым tkanine, najlon filter rešetka sa микронами, mrežasti filter za kavu, sa širokim vratom, mrežica za pekmez

Informacije o proizvodu:

--Materijal: Dimnjak: nehrđajući čelik 304; Mrežica: najlon i okvir od polipropilena.Hrani stvari, sigurna i dugotrajna.

--Veličina lijevak i filtra: kao na slici

-- Obradite rubove sa stožastim, da su glatke i ne причиняли šteti vašoj ruci.Kako odabrati mrežu?Što je veći broj ćelija, veća gustoća rupa.Ne što je veći broj ćelija, bolje je koristiti.Jednostavno odaberite odgovarajuću mrežu za svoje aplikacije. 120 mreža: idealan za sok, sojino mlijeko, voćni ocat, med i sl. Sadrže veće naslage. 200 mreža: idealan za mlijeko, čaj mlijeko, kava, biljni tekućine i tako dalje, sadrži manje naslaga. 300 mesh: idealan za pripremu enzima, voćnog vina, proizvoda za prženje u masnoći, voda iz planinskih izvora, white спирита i mnogo drugog u skladu s vašim potrebama. 400 mreža: idealan za white-спирита, vina, ферментных oborina i mnogo drugog u skladu s vašim potrebama. 450 mreža: idealan za термонатритов i kamenca, sadržanih u prokuhanu vodu, i mnogo drugog u skladu s vašim potrebama. --Kuhinjski odvod s odvojivim ситечком.Ako je potrebno čaj može filtrirati čvrste tvari od tekućine. -- Idealan za brzu i preciznu transport tekućina, punjenje u boce, dodavanje sastojaka, šećer u prahu, marmelade u kontejnere za skladištenje; ima ergonomska bočna ručka, omogućava udobno držati dimnjak iznad jar, beznačajan, posuda ili tavu. --Jednostavan za korištenje, čišćenje i skladištenje. Lijevak od nehrđajućeg čelika lako oprati ruke ili oprati u perilici posuđa.Možete ga objesiti za pohranu kako uštedjeti prostor.Vi svibanj također željeli:

Dostava i prijevoz:

· Obično šaljemo robu u roku od 3 radna dana nakon uplate.

· Vršimo dostavu na cijelom svijetu, osim APO/FPO.

· Molimo vas da vašu adresu za dostavu i poštanski broj je točan, osobito za klijente iz Rusije, molimo, ostavite svoje puno ime.Broj za praćenje će biti određeno nakon slanja proizvoda.

· U većini zemalja i regija da se vrši besplatna dostava prioritetno Kine, standardne isporuke www.gradaniza5.com.hr ili ePacket.Isporučuje se u većini zemalja u roku od 35-60 dana.U različitim zemljama različita datuma isporuke.Drugi su također razlikuju niskim troškovima prijevoza.

Međutim, iz nekog razloga, kao što su oštre vremenske uvjete, carinjenje, praznici i tako dalje, Ponekad se mogu pojaviti nepredviđene kašnjenja.Ako od datuma uplate prošlo više od 35 dana i to nije primljena, odmah nam se obratite, mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!.

· Ako vam je hitno potreban proizvod, molimo vas da nas kontaktirate, možemo poslati EMS, UPS, DHL, i tako dalje, ali dodatne troškove preuzima kupac.Hvala na razumijevanju.

· Mi nismo odgovorni za carine, porez na uvoz, naknadu za skladištenje ili bilo koje druge dodatne naknade prilikom uvoza u vašu zemlju.

Neusklađenost boja

· Molimo vas da shvatite da su razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim razloga, kao što je odraz boje na monitoru, rasvjeta, pozadina i tako dalje, Međutim, ukoliko smatrate da ste dobili krivu boju, molimo kontaktirajte nas.

POVRATAK:

· Ako niste zadovoljni prijemom robe, molimo vratite ga u roku od 5 dana.Troškovi dostave i obrade nepovratan.Kupac je odgovoran za utovar trošak vraćanja robe.Molimo kontaktirajte nas prije povratka.

· Kada se vratite proizvod, molimo vas, pobrinite se da je roba u izvornom stanju i pošaljite nam broj za praćenje.Ako je roba oštećena ili izgubljena, dok se vratili, vi ćete morati nositi odgovornost, mi ne ćemo povrat novca u cijelosti.Možemo podnijeti tužbu u logističkog tvrtku za naknadu troškova oštećenja ili gubitka.

· Mi ćemo povrat novca pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što su i kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.gradaniza5.com.hr.Ili možete odabrati zamjenu.

· Ukoliko se ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO izdati VAM povrat novca ili ZAMJENU.Izuzetaka nema!Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola.

Recenzije:

· Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas, ostavite nam pozitivnu ocjenu i četiri 5-starleta, ako ste zadovoljni sa svojim kupnje.

· Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Najbolji način za riješiti problem-to je komunikacija.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal сетчатого filter - Pp i najlon
  • Materijal - Metalne
  • Primjena - Protok tekućine u boci, Pan, banke; filtriranje vina, kava, Sok, džem
  • Materijal odljevi - nehrđajući čelik 304
  • Naziv predmeta - Kuhinjski odvod, mikronski filter mreže

SKU: w492052


Naši (0)

Također mogu se sviđa