100pc 9D Potpuno Lijepljeni Kaljeno Staklo Za Huawei Mate 30 lite P30 lite 2020 P20 Pro Mate 20 lite P40 liteE 9D Zaštitnik Ekrana

( 0 )
512.29 kn 384.24 kn

Informacije o proizvodu

Boja: crna / bijela / zlatna

Materijal: kaljeno staklo premium klase

Zemlja-proizvođač: Shenzhen, Kina

Debljina: 0,3 mm

Radijan ivica: 2,5 D s объединительной karticom

Tvrdoća: 9H

Transparentnost: 99%

Karakteristike: Zaštita od ogrebotina, otisaka prstiju, HD, ultra tanki, vodootporan Saznajte više o maloprodaji kutiji, molimo vas, kliknite ovdje: Molimo kontaktirajte nas prije narudžbe, ako u vašoj zemlji nema besplatnu dostavu, hvala!

1X Zaštitna folija od kaljenog stakla

1 X pribor za zaštitne folije za ekran

1. Primamo Alipay, West Union, TT, sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3. Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo, uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana.

1. Narudžbe će biti isporučen u roku od 3 radna dana nakon potvrde plaćanja, biti Će malo zatočeni u vrijeme blagdana;

2. Molimo vas, nositi s carine sami.Mi smo željeli objaviti cijene i naziv naloga

Carinski račun, kao što ste nam rekli, ako je potrebno;

3. Molimo vas, strpljivo pričekajte nakon što je slanje pošiljaka, vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika.Ako je očekivano vrijeme isporuke je istekao, NE otvarajte spor, samo prvo se obratite nama.Hvala.

4. Ako niste primili paket u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje

brod i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupca.

1. Povrat upućivanje: imate 7 dana da nas kontaktirate, i 30 dana, da joj se vrati s datumom primitka.

Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ćemo izdati VAM povrat novca ili ZAMJENU.Izuzetaka nema!Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola. 2. Pobrinite se da su svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Povratak: Prvi hoćete pakiranje i domaće robe, kao i težinu ambalaže, ako se otkrije pogrešku u pakiranju.Zatim pošaljite nam ove fotografije, mi ćemo raspraviti pitanje o povratku.

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravan proizvod (isključujući umjetne oštećenja ili pogrešne upotrebe).Bilo koji proizvod će biti testiran na 100% prije isporuke.

2. Klijenti su odgovorni za povrat robe nam u odgovarajuću ambalažu za popravak, a onda ćemo biti odgovorni za ponovno slanje robe kupcima.Molimo kontaktirajte nas prije nego što želite vratiti proizvod.Mi ćemo vam pružiti punu adresu.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja. molimo vas da ostavite pozitivan komentar i stavite 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Ako niste zadovoljni s ovom kupnjom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, umjesto da ostavljaju negativne povratne informacije ili otvoriti spor.mi ćemo se potruditi da vam pomogne, sve dok problem ne bude riješen.

Više informacija

  • Vrsta - Prednji film
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - sinzean
  • Kompatibilan brand - Huawei
  • Karakteristike - Kaljeno staklo

SKU: w472371


Naši (0)

Također mogu se sviđa