2023 Topla Rasprodaja za Wiko T3 Frosting Torbica Za Telefon Karamela Boje Mekana Silikonska Kapa Za Telefon Funda Coque

( 0 )
16.33 kn 14.37 kn

Informacije o proizvodu

* Prikaz proizvoda

Napomena:

-Zbog razlike između različitih monitora slike ne mogu odražavati stvarne boje proizvoda.

Примечание①:

Link na proizvod možete preuzeti fotografije su samo jedan model, molim vas, nemojte suditi o modelu po fotografijama prilikom postavljanja vaše narudžbe.

Примечание②:

Molimo vas, pobrinite se da je model vašeg telefona podudara s naručeni vama model torbice za telefon (najbolje je provjeriti informacije o modelu telefona u postavkama telefonskom sustavu).

Примечание③:

Mi ćemo provjeriti robu prije slanja, ali je proizvod lako se može oštetiti tokom transporta.Ako ste dobili neispravan proizvod ili neispravan proizvod, molimo vas da ne ostavljate negativan komentar, kontaktirajte nas, mi ćemo vam dobro rješenje.

Povratne informacije >>>

Uspjeh ovisi o zadovoljstvu kupaca.Tako da vaš pozitivnu ocjenu, a 5 bodova DSR izuzetno važna za nas.Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da odvojite trenutak da napusti svoj pozitivan komentar.Hvala!

Ako niste zadovoljni sa svojim kupnje ili imate bilo kakvih nedoumica, molimo vas prvo nas kontaktirajte.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem za vas.Puno vam hvala!

Više informacija

  • Kompatibilan brand - WIKO
  • Naziv - Baicvery
  • Dizajn - Monokromatski
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Potpuna pokrivenost

SKU: w476365


Naši (0)

Također mogu se sviđa