Besplatna dostava 10 kom Ležajevi LFR50/5 LFR50/5-6 NPP R50/5-6-2Z U-Oblika Valjkasti ležajevi R50/5-6 ZZ

( 0 )
172.70 kn

Oznake za robe: kom

Vrsta: Okovi

Informacije o proizvodu

Opis proizvoda

Podaci ležaja P /N LFR50/5 KDD NPP

Tip U-kuke vodilice valjkasti ležajevi Materijal Krom čelik AISI 52100 Veličina otvora 5 mm x 6 mm dw Točnost ABEC-1 Vibracija V1 Razmak C0 Buka Z1 Tip zatvaranja NPP, KDD

Relativna frekvencija vrtnje, O/min 30 000 O /min Relativna opterećenje Cr N 1200 Relativna opterećenje Cor N 860

Primjena: automobili, kompresori, izgradnja, motori, prehrambena industrija, namještaj / kućanski aparati i sl. Kao element kotrljanja, on okreće svijet.

Pakiranje i dostava

Pakiranje Paketa zatvarač za ležajeva i pakiranje u kutiji izvan isporuka Besplatna dostava kroz odlazne Pošte, Kina, i druge plaćeni ekspresna dostava, ako je potrebno usluga, mi ćemo osigurati pravovremenu uslugu klijentima i možemo odgovoriti u roku od 1 radnog dana

Možemo brzo stupiti u kontakt s vama, obično u roku od 1 radnog dana, a mi ćemo se potruditi da zadovolji vaše zahtjeve za pakiranje, utovar i drugim stvarima koje vas se tiču.

1. Svi naši ležajevi certificirani su i proizvedeni u skladu sa standardom kineske подшипниковой industrije (GB/T 307.2-1995).Na bilo koji najprodavaniji ležaj dostupan je naša garancija.

2. Uvelike poboljšati naše proizvode i usluge, mi ćemo biti vrlo zahvalni za bilo kakve povratne informacije o ležajeve, pakiranja, prijevoza i sl.

3. U slučaju bilo kakvih problema s ležajevima, uzrokovana kvalitetom ležaj, opremljeni i tako dalje, mi smo željeli zamijeniti ležajeve.

4. Po svim drugim pitanjima, ne ustručavajte se kontaktirati nas što je prije moguće

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Oprema - Torba za munje i mala kutija
  • Naziv - Radnim DANOM
  • Materijal - Nosive čelične
  • Broj modela - LFR50 /5 LFR50 /5-6 NPP
  • Tip kopče - Sabijeni gume
  • dw - 6 mm

SKU: w470254


Naši (0)

Također mogu se sviđa