4M 4.0 Mod 30*30*1000 mm oblik Valjkaste Zupčana željeznica Прецизионная satna CNC Ravne zube Zupčana željeznica

( 0 )
406.02 kn

Vrsta: Okovi

Informacije o proizvodu

4mod 30*30*1000 zupčana željeznica mm za круглоперерабатывающего stroja CNC

Širina: 30 mm

Debljina: 30 mm

Dužina: 1000 mm

Materijal: čelik 45 #

Oblik: rack

Lokacija: Vanjski zupčanik

Oblik: ravne zube

Tvrdoća površine zuba: ne kaljeni

Može se koristiti u stroju za brušenje, uvoz CNC.

Neto težina: 6,3 kg

Karakteristike: Tvrdoća i glatkoću kaljenog čelika 45, fokus, ovaj proizvod ne, bezolovni, potreban nam je iskusan zahtjevan klijent, potrebno je dodati 4 dolara/metar "Modul"-to je omjer dva zuba, susjedni na jednoj strani zuba, između profil zuba i korak t pi π m (modul) = t (korak)/ π (3,14) Promjer otvora D = broj zubaca Z + 2 * modul M Dostava Molimo vas, otvorite ambalažu i provjerite ima li ikakvih oštećenja, prije potpisa, ako imate bilo kakvih oštećenja, molim vas, ne potpisati i odmah nam se obratite. izabrati najbolji način za slanje robe vi, ako ste odabrali kurir nije pogodno za obradu, koja mi brod u svijetu, ali ako običaje svoje zemlje stroge, molimo kontaktirajte nas prije nego što se kladiti da provjerite detalje i potvrdite.

Plaćanje primamo bankovne transfere TT, Western Union, moenybook, moenygram i tako dalje Uplata mora biti izvršena u roku od 48 sati nakon završetka aukcija, Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

Povrat novca, ako ste primili paket i niste zadovoljni robom ili je to još jedan problem, na primjer, puknuta, molimo vas da nam detaljnije uzrok i pošaljite fotografije iz bilo kojeg razloga, potrebne za povratak.Roba mora biti u izvornom stanju i bez fizičkih oštećenja.Kupac je odgovoran za sve troškove dostave.

Kontaktirajte nas Dobrodošli na zahtjev kupcima širom svijeta, mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće da se slati na e-mail klijenta u roku od 1 radnog dana.Za nas je vrlo važno zadovoljstvo klijenta.

Više informacija

  • Oblik - Zupčana željeznica
  • Materijal - Čelik
  • obrada - Kovanje
  • Kut pritisak - Drugo
  • Standardne ili nestandardne - Standardni
  • Profil zuba - Zupčana Prijenos riblja kost

SKU: w463375


Naši (0)

Također mogu se sviđa