Četka za čišćenje čaše sa dvostrukom glavom, Jedinstvena Podesiva Četka za čišćenje boca s kopčom, Bogata šalicu za Kavu, kuhalo za Vodu, Alate za čišćenje

( 0 )
74.41 kn 37.17 kn

Informacije o proizvodu

Glavne točke:

1. Trajnost i sigurnost: Ova četka za boce s vodom, izrađen je od izdržljivog najlona, poliuretana i ABS-plastike, bez mirisa, koje nije deformirana i sigurne za vaše zdravlje.

2. Higijena i briga: Održavajte čistoću boce s vodom uz pomoć ove četke za boce s vodom, koja je zahvaljujući fleksibilnim щетинкам može doći do svakog ugla boce.Bez obzira da li vam treba za čišćenje boca s uskim ili širokim vratom, ova četka je lako nositi s tim i da će ukloniti bilo koju uporni blato, ne ostavljajući mrtve krajeva.

3. Blaga električna-spužva Ova чашеобразная četka je opremljen odvojivim pištolj-spužva, koja je mekana i upija vlagu, ali se ne ispire kosu.Možete lako skinuti i zamijeniti spužvu, kada se ona istroši, štedi vaš novac i vrijeme.

4. Dizajn kuka: Kroz kuku na kraju ručke ovu četku za čišćenje čaše može objesiti na slavinu ili na zid za jednostavnu pohranu i brz pristup.To također omogućuje metlici brže se suše na zraku.

5. Univerzalna četka: Bez obzira trebate li se čiste boce, kava mugs, čaše za vodu, termos ili putne šalice, ova četka nositi sa svim tim, ostavljajući svoju posudu za piće sjajnim čistoćom.

Opis :

Ova četka za čišćenje čaša je dizajniran za održavanje čistoće i гигиеничности svoje boce.Ona je mekana i čvrsta dlaka, koja se može doprijeti do svakog kuta vašeg boce, ne grebanje i ne ostavljajući kosu.Četka ima kuka na kraju ručke za jednostavnu pohranu i sušenja.Ova četka je sigurno za sve vrste boca.

Specifikacija:

1. Materijal proizvoda: ABS + PU + nylon.

2. Težina proizvoda: 100 g

3. Veličina proizvoda: oko 31 * 6,5 * 4 cm/12.2*2.56*1.57 u

Lista proizvoda:

Četka za čišćenje čaša x 1

Napomene :

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Broj modela - Četka za čišćenje čaša
  • Stil - Ručni rad
  • Karakteristike - Eko-friendly
  • Materijal - Najlon
  • Korištenje - Kup
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w458998


Naši (0)

Također mogu se sviđa