Slatko čaša za četkice za zube, dizajn dječjeg crtani medvjeda, Prijenosni obiteljska Dnevno čišćenje, držač za četkice za zube, Čaše, Organizator putovanja u kupaonicu

( 0 )
52.85 kn 26.42 kn

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Zanimljiv i dopadljiv dizajn: Ovaj dječji držač za četkice za zube ukrašen milo uzorcima u obliku medvjeda, koji će podići vam raspoloženje svako jutro.To nije samo praktičan home posude za ispiranje usta, ali i odraz vašeg odnosa prema životu i težnje ka kvaliteti.Dodajte malo stila i individualnosti u svoju kupaonicu.

2. Udobnost i sigurnost: okrugli горловина šalice nema riseva, tako i vaše usne neće biti царапаться pijenjem vode.Vi ćete se osjećati bolje svaki put, kada ćete uživati u ovom čašom za pastu za zube.

3. Napredna pen: Ručka ovog držača za zubna četkica zaobljeni i proširiti, kako bi se osiguralo udoban hvat za djecu.On je gusta tekstura, zbog čega ga je lako držati kako lijevom tako i desnom rukom.

4. Protuklizna podloga integrirana podloga dno: Ovu šalicu za kupaonicu možete se kladiti na glatke površine, ne соскальзывая i ne опрокидывая.Dno posebno obrađena противоскользящим materijalom, tako da možete pohraniti četkice za zube, ne brinući o tome da su испачкают ili oštetiti vaš stol.Siguran i jednostavan: Izrađen od sigurne polipropilenska materijala, ovaj čašu za ispiranje izdržljiva i dugotrajna.Vještine izvođenja ukusna, a dogovor glatka.

Opis:

Priuštite svojoj djeci udobnost i sigurnost s tim стаканчиком za pastu za zube.Lako je zadržati, on ne spada i ne опрокидывается.Izrađen je od izdržljivog i ekološki čistog polipropilena, pogodan za svakodnevnu uporabu.Savršen pribor za oralnu higijenu djece.

Specifikacija :

1. Naziv proizvoda: crtani čaša za pranje posuđa

2. Materijal proizvoda: polipropilen

3. Veličina proizvoda: oko 8,3 * 9 cm / 3,27 * 3,54 inča

4. Boja proizvoda: žuta, narančasta, zelena

Pakiranje list:

Šalica za ispiranje usta s cartoonish medvjedom x 1

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje u mjerenju zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Slika - Мультяшное životinja
  • Materijal - Plastika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w486881


Naši (0)

Također mogu se sviđa