bočica laka za kosu s мелкодисперсным maglom obujma 200 ml/300 ml - za višekratnu upotrebu prskalica za vodu, za frizerske salone, trake za kosu pod visokim pritiskom

( 0 )
70.85 kn 37.31 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Ultra tanki magle: U ovom распылителе koristi sapnice promjera 0,3 mm, za dobivanje hiperfinih vodene magle, stvoriti stalan protok magle, koja traje nekoliko sekundi i može se brzo i lako pokriti veće područje.

2. Raznovrsnost: Ovaj višenamjenski sprej je prikladan za razne kućanske i u kozmetičke svrhe, kao što su kose umjetnost, šminke, za njegu kože, čišćenje i prskanje biljaka.Koristi se kod kuće, na radnim mjestima, u školama ljepote, frizerski i u putovanjima.

3. Savršen dizajn: Nedavno unaprijeđeni sustav za motor visokog tlaka može proizvoditi veliki broj homogena мелкодисперсного magle pod laganim pritiskom.U usporedbi s tradicionalnim пульверизаторами, više ergonomski dizajn smanjuje zamor ruku.

4. Visoko kvalitetni materijal: Ovaj sprej bocu izrađen od visoko-kvalitetne PET (ne sadrži otapala i bisfenol A).Nema miris, jak, za višekratnu upotrebu, lagan, udoban za nošenje i putovanjima.

5. Jednostavnost korištenja: Koristeći ovaj raspršivač, lagano pritisnite nedavno modernizirana ručna pumpa, i jedinstveno djelovanje prskanje odmah će dovesti do бесшумному i ni obrazovanje magle, osiguravajući potpunu pokrivenost u svim smjerovima.Što jače pritisnete duže vrijeme prskanja.Stalno prskanje - to ravnomjerno distribuirani slika sprej, koji može u potpunosti pokriti 360 stupnjeva (čak i u obrnutim obliku).Magla je vrlo mala, čak i kapljice vode koje padaju na vrh ili na podu, brzo osušiti.

Specifikacija:

Materijal: plastika

Kapacitet: 200 ml, 300 ml

Visina boce: približno 196 mm, 234 mm

Dodatni boja: pink, zelena, svijetlo plava, tamno plava, homogeno-plava, žuta, ljubičasta, bijela, crna

U isporuku je uključeno:

1 x prazna boca

Važna napomena: da Biste osigurali normalan rad proizvoda mi ćemo ga terenske testove.U nekim bocama može sadržavati malo čiste vode.Molimo vas, ne sipati u njega, viskozna tekućina, inače s vremenom mlaznice može засориться.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w443054


Naši (0)

Također mogu se sviđa