Stalak za telefon Fleksibilna ruka, опускающаяся Stalak za mobilni telefon, podesiva na 360 stupnjeva noćni stalak za telefon za snimanje uživo

( 0 )
225.69 kn 112.81 kn

Informacije o proizvodu

Stalak za mobilni telefon, fleksibilna ruka iza Lijeno, Noćni stalak za telefon, Stolni konzolni nosač za snimanje video zapisa uživo

Funkcija:

1. Inovativni dizajn: Stolni držač za telefon - to je revolucionarni proizvod na tržištu nositelja, s novim dizajnom stezaljke za telefon, metalnim kućištem, двусторонне podesiva osnova za različite scenarije, poboljšanom šok oprugom i ugrađenim sustavom kablova.Svaka veza ima ručicu za podešavanje napetosti, pažljivo izrađene kako bi se osigurala savršenu interakciju s korisnikom.

2. Neograničen broj prilagodbe i skidanje jednim klikom miša: U ovom stalak za mobilni telefon koristi najnovija mehanička izvedba, čime se regulira oduzimanje stezanje u zavisnosti od veličine telefona idealna za sadnju.Za razliku od konkurenata na tržištu, to rješava problem previše čvrstu ili oslabljeni stezanje.Funkcija za otključavanje jednim klikom omogućuje vam da lako instalirati ili ukloniti telefon.

3. Суперустойчивый i fleksibilan: Stezaljka za telefon je opremljen усовершенствованными амортизирующими oprugama, a svaka veza ima elastična регулировочную olovku, obećavaju stabilnost vašeg telefona pod bilo kojim kutom.On može zadovoljiti različite potrebe u upotrebi, kao što su gledanje video u krevetu, snimanje video na otvorenom ili korištenje telefona na stolnom stalku.

4. Avionski metalni materijal i sklopivi dizajn: Proizveden u trajanju od mlaznog metala, ovaj stalak za uzicu za telefon je savršen spoj trajnosti, stabilnosti i estetike.On je na preklop za lakše skladištenje i transport, i možete ga uredno ukloni nakon korištenja.

5. Podešavanje za 360 stupnjeva i široka kompatibilnost: Mehanički регулировочная baza nove generacije pogodan za većinu scenarija svakodnevnom životu, kao što je postavljanje na stolu, прикроватной noćnom ormariću, kuhinji, dječjoj stolici, kauču, u kampu, kamion i tako dalje Fleksibilan mehaničku polugu прикроватной postolja za telefon lazy može se regulirati pod bilo kojim kutom prema potrebi, pruža izuzetno svestran i prilagodljiv korisničko iskustvo.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Punjač: kabelska punjač

Karakteristike: Zidni Nosač Lazy

Veličina proizvoda: 380.00x370.00x255.00 mm/14.96x14.57x10.04 inča

Boja proizvoda: crna

Materijal proizvoda: PC + metal

Odgovarajuće veličine po širini.

Standardni model: mobilni telefon / tableta sa dijagonalom od 4,7-6,4 inča

Prošireni model: mobilni telefon / tableta sa dijagonalom od 4,7-12,9 cm

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x Stol krevet Držač za telefon

[relateproductdetail/]

Više informacija

  • Prošireni model - mobilni telefon / tableta sa dijagonalom od 4,7-12,9 cm
  • Standardni model - mobilni telefon / tableta sa dijagonalom od 4,7-6,4 inča
  • Naziv - ALLOYSEED
  • Ima zvučnik - No
  • Kompatibilan brand - Univerzalni
  • Materijal proizvoda - PC + Metal
  • Punjač - Kabelska punjač
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Veličina proizvoda - 380.00x370.00x255.00 mm/ 14.96x14.57x10.04 inča
  • Karakteristike - Montažni nosač
  • Broj modela - Stol na razvlačenje Držač za telefon
  • Boja uređaja - Crna
  • Vrsta - Profesionalni stativ

SKU: w440945


Naši (0)

Također mogu se sviđa