Strujni Punjač Tatal 38 W Quick Charge PD20W Power3.0 Adapter za brzo punjenje sa USB Kabelom Type C za Xiaomi iPhone Samsung

( 4.8 )
49.73 kn 3.56 kn

Informacije o proizvodu

O ovom proizvodu Super brzo: adapter blok punjača i USB C snage 20 W punjenje iPhone 14/13 od 0% do 50% 45 minuta, 3 puta brže nego uobičajeno punjač snage 5 W pod punim snage 20 W. Inteligentni dizajn dual USB-priključka: priključak napajanje USB C snage 20 W i luke brzi punjač USB A snage 18 W inteligentan način identificira vaš uređaj za sigurno istodobno punjenje dva uređaja u punoj brzini, istodobno punjenje dva uređaja u punoj brzini.Široka kompatibilnost: Brzi USB punjač C i USB-a za iPhone 14/14 plus/14 Pro / 14 Pro Max / 14 / 13 / 13 Pro Max / 13 mini /12 /12 Pro Max / 12 mini / SE / 11 / xs / Xs Max / xr / X / 8, TABLET, AirPods, Samsung Galaxy S22 / S21 / S20 / S10 / S9 / S8, Napomena 20 / 10 / 9 / 8 , a10e / 12 / 32, Google Pixel 6/5 / 4a / 4XL / 4 / 3a / 3XL / 3/2, telefona baziranih na Android.Zaštita sigurnosti: Opremljena sa našim potpuno novim sustavom sigurnosti PD, automatskim nadzorom unutarnje temperature i izlazne struje.Sprječava pregrijavanje, opterećenost struje, opterećenja, kratki spoj, možete biti sigurni da vaše digitalne uređaje uvijek sigurno do kraja.Što dobivate: двухпортовое strujni punjač kapaciteta od 1 kom 20 W, USB kabel typle snage 1 kom i ljubaznu uslugu kupaca.

* Slike na ovoj stranici su samo za ilustracija, dizajn samog proizvoda se može razlikovati. * 5G zahtijeva podršku lokalnih operatera i može biti dostupan u svim regijama. * Svi podaci na ovoj stranici odnose na punjenje i vijeka trajanja baterije, dobiti u našim laboratorijima i ne može odražavati stvarni proizvod.Stvarni rezultati se mogu razlikovati ovisno o verziji softvera, okruženje i verzije telefona. * Raspoloživost kanala mogu se razlikovati ovisno o tržištu.Lokalni standardi i zakoni se mogu razlikovati, molimo vas, pobrinite se da je ovaj proizvod sukladan lokalnim zahtjevima prije kupnje.

Q&A

1. Koliki je minimalni оптовое broj u vašoj trgovini?Podržavate mješoviti narudžbe?

O: da li Vam se pružaju veliko popuste pri kupnji najmanje 5 kom. iskreno preporučujem vam da kupite najmanje 5 kom. Mi podržavamo mješoviti narudžbe!Što više kupite, više štedite!

2. Bilo popusti su dostupni ako veleprodaja nabavi?

O: U našem dućanu vam popusti: 15% popusta na 5 kom. Kupiti više i uštedite više!

3. Imate li slobodne rezerve vaših proizvoda?Kako uskoro će biti poslana uputili?

O: Da, svi naši proizvodi imaju na lageru.Sve pošiljke će biti isporučen u roku od 24 sata nakon uplate.Molimo vas, ne ustručavajte se obavljati kupnju.

4. Kako izračunati utovar trošak?

O: koristimo standardnu logistiku za isporuku, prema tome, troškovi isporuke izračunava se na temelju težine proizvoda, kao i politika zemalja/ regija, koja će se automatski pojaviti u mjestima kao što su stranica naručivanja i stranica s detaljima o proizvodu.

5. Koliko traje dostava?

O: Vrijeme isporuke može varirati od zemlje do zemlje/regije i količine robe.Obično, dostava traje 10-18 dana.Međutim, u posebnim slučajevima, uključujući praznike ili karnevala, može doći do kraćeg kašnjenja.Mi cijenimo vaše strpljenje, kao i da uvijek možete provjeriti status vaše pošiljke u svom nalogu.

6. Zašto bih trebao dobiti nekoliko paketa za jednu narudžbu?

O: Neki nalozi mogu se podijeliti u nekoliko paketa zbog velikog volumena ili težine (više od 2 kg), u suprotnom će zahtijevati dodatni troškovi dostave.To je učinjeno kako bi se osiguralo da će vam pomoći da više uštedjeti na troškovima dostave.Mi cijenimo vaše razumijevanje.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Certifikat kvalitete - CCC, ce, ROHS
  • Izvor napajanja - Izvor izmjenične struje
  • Izlaz sučelje - Tip C
  • Aplikacijske protokole brzo punjenje - USB PD
  • GaN - no
  • Zaslon - No
  • Maksimalna izlazna snaga - 38

SKU: w465052


Naši (5)

Autor: Klijent
| 2023-08-29

Radi kao što je Opisano

Autor: Klijent
| 2023-08-29

Punjač, okreće.. ale ne робкого desetak, oni su vladali швидко, ale brak, na punjenje ne idu, a post-uključeno/викле. Otvaranjem спиннер i ujaka za brzinu, a швидкист реакционера i миттево zatvorio u moju korist, i predana коштив. Заряжаю Виглядай normalno, daj mi omogući jak працю ne mogu, ja ne stid.

Autor: Klijent
| 2023-08-29

Blagoslovi Bog brzu isporuku I brzu isporuku hvala prodavcu

Autor: Klijent
| 2023-08-29

vrlo dobar punjač. radi kao što je opisano.dostava je također bio brz. preporučujem!

Autor: Klijent
| 2023-08-29

Zadovoljan

Također mogu se sviđa