Sklopivi Hitne wc, montira na automobil, Kante za smeće za vozila na kotačima, Samostalni kamp, Vanjski Sigurnosni držač za smeće, Kutija za pohranu, kantu

( 0 )
479.26 kn 306.71 kn

Oznake za robe: kante za smeće za oporavak od wc-a je u vozilu-kombi

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Vodootporna i dugotrajna: On je proizveden od ekološki čistog PVC-plastike, otporan na vodu, otporan na jesen, pritisak, više stabilan i lako se čisti.Jednostavan i može izdržati težinu od 150 kilograma Ergonomski dizajn, ovalni oblik, idealne veličine, pogodan za sve obitelji.

2. Upotreba: ①. Stavite donju ploču na bočnu ploču kako biste je proširili. Savjet: Stavite ga na stranu s pomoću resica, da se donja ploča nije pao. ② . Umetnite paket volumen 6-8 litara u rupu, preklopite gornji dio paketa zajedno, a zatim zamotajte ga na rubu. ③ . Zatvorite poklopac s rupom na vrhu kante za zaključavanje šminka.

3. Višenamjenski: može se koristiti ne samo kao wc-u, ali i kombiniraju s pohranom i sjedala, kante smeća, malim табуретками, ladice za pohranu, unutarnje wc-a za starije osobe, kante za povraćanje trudnica itd.

4. Lako nositi sa sobom: lako se otvara i sklapa, može biti pakiran vrlo mala i ravna, pogodan u skladištu, štedi prostor i udoban za nošenje!

5. Savršen prijenosni sklopivi wc, pogodan za vožnju automobila, kampiranje, putovanja, jahanje, pješačenje, ribolov, veslanje, dugo vožnju biciklom, plaže, života na otvorenom, pod vedrim nebom, u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu, u bilo koje zgrade.

Specifikacija:

Naslov: Sklopivi wc

Materijal: PVC

Presavijeni veličina: oko 33 * 28 * 7 cm / 13 * 11.02 * 2.75 inča

Vanjske dimenzije u разложенном obliku: oko 33 * 28 * 30 cm/ 13 * 11.02 * 11.8 palac

Napredni unutarnje dimenzije: oko 25 * 21 cm/9,8 * 8,3 cm

Boja: kao na slici

Pakiranje u paketu:

1 * Sklopivi wc

12 * torba za čišćenje

12 * Kontakt

Napomena:

1. Molimo, imajte na umu razliku u 1-3 cm (0,4-1,18 inča) zbog ručnog mjerenja i malog odstupanja boje za različite postavke telefona.

2. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.Molimo za razumijevanje.

Više informacija

  • Inteligentni uređaj - no
  • Naziv - Dreamburgh
  • CN - Guangdong
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Karakteristike - Eko-friendly, S dosegom
  • Materijal - PVC
  • Vrsta - Kanta za pohranu

SKU: w440672


Naši (0)

Također mogu se sviđa