Auto-4G GPS tracker LK970C u stanju čekanja u trajanju od 240 dana, lokator GPRS za vozila kapaciteta 20000 mah, vodootporan IP65, sa jakim magnetima, alarm o padu i udaru

( 3 )
769.06 kn 530.66 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

4G mreža

Raspon verzija za Sjevernu Ameriku: LTE B2 / B4 / B12;

WCDMA: B2 / B5

Raspon europska verzija: LTE - B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 i tako dalje;

WCDMA: B1 / B2 / B5 / B8;

GSM: 850/900/1800/1900 Mhz

Raspon frekvencija verzija za Južne Amerike: LTE B1/B3/B5/B8;

WCDMA: B1/ B8;

GSM: 900/1800 Mhz Primjena

Širok spektar aplikacija koje će učiniti vaš život mirno kroz praćenje u realnom vremenu i множественному pozicioniranje

GPS + GLONASS + BEIDOU Praćenje u realnom vremenu

GPS + LBS s dva načina pozicioniranja.Snažan magnet

Ugrađeni magneti 6pcs sa сверхсильным moćan magnet, koji se mogu vrlo jednostavno postaviti na vozila i imovine.Vodootporan IP65

Kućište kako bi se osigurala stabilan rad u otežanim uvjetima rada.

Pregled:

Ovaj GPS-tracker LK970C predstavlja GPS-tracker 4G GSM, koji radi na osnovu postojeće 4G LTE mreže i GPS satelita, on može pronaći i pratiti bilo koju svrhu na daljinu putem SMS-a, mobilne aplikacije i softver za web-praćenje!

U njemu se koriste najnaprednije tehnologije GPS, LBS i WiFi sa tri načina pozicioniranja.Osim toga, zahvaljujući ugrađenom snažnog magneta možete ga vrlo lako i čvrsto postaviti u automobil, kamion i bilo koju svrhu, s metalnim sučeljem.

Softver za praćenje.:

O platformi web-praćenje: vodootporna tracker

Platforma web-praćenje: www.lkgps.net

O aplikaciji za praćenje iOS / ANDROID: GPS-tracker

Verzija za Android, molimo vas, skenirajte nastavku QR kôd, ako je verzija za iOS, molimo vas, pronađite "LKGPS" u App Store za preuzimanje.

Glavne značajke:

1. Dvostruki načine pozicioniranja (GPS + LBS: ako gps signal je dobar, uređaj će odrediti položaj pomoću gps satelita, ako je nema, uređaj će odrediti položaj pomoću LBS!U načinu pozicioniranja GPS točnost iznosi 5-10 metara, u načinu pozicioniranja na LBS točnost od 100-2000 metara.

2. Praćenje u realnom vremenu: možete pratiti uređaj na Google kartama u realnom vremenu putem mobilnog telefona, tableta i računala, a minimalni interval preuzimanja podataka je 10 sekundi!

3. Reprodukcija rute povijesti: aplikacija i web-poslužitelj mogu snimiti preuzeti podaci uređaja u roku od 6 mjeseci, vi ćete biti u mogućnosti reproducirati put u povijesti u bilo koje vrijeme!

4. Dugo vrijeme čekanja: On je opremljen s ugrađenim litij-ionskim baterijom od 3,7 20000 mah, vrijeme čekanja iznosi do 240 dana, a radno vrijeme -do 30 dana;

5. Moćan mag: U njega su ugrađene snažne magnete, koji se vrlo lako instaliraju.

6. Vodootpornost IP65: Razina vode ovog uređaja iznosi IP65, to može da se odupre maglu vode, ali ne može se uroniti pod vodu!

7. Alarm o prekoračenju ograničenja brzine: Ovaj alarm radi samo kada je u stanju kontinuiranog pozicioniranje.Kada je brzina uređaja prelazi zadanu vama brzina, to će poslati poruku "alarm o prekoračenju ograničenja brzine!" na broj administratora svakih 5 minuta.

8. Alarm o utjecaju: Nakon što ste podesili alarm o встряхивании, molim vas, držite tracker nepokretan u roku od 5 minuta, onda se ova funkcija će početi raditi.On će poslati SMS-poruku "alarm senzora!" na broj administratora, kada uređaj primi šok.

9. Alarm pokret: Kada se uređaji ostaju nepokretni na licu mjesta u roku od 10 minuta, korisnik može postaviti signalizaciju kretanja pomoću ove naredbe "premjesti + password", a zatim, ako je uređaj переместилось na 500 m, ona šalje uznemirujuće SMS "Premjesti alarm + širina i dužina" na ovlašteni sobi.

10. Геозона: postavite геозону za tragom, da se ograniči njegova kretanja unutar područja.Uređaj će poslati informacije o anksioznost u aplikacija i web-poslužitelj, kada to proizlazi iz ovog područja ili će ući u njega.

11. Stanje mirovanja radi uštede baterije:

* Spavanje na vrijeme: Nakon provedbe ove postavke tracker će raditi samo u roku od 5 minuta nakon buđenja, a zatim će se vratiti u stanje mirovanja, GPS će se zatvoriti, a GSM će raditi u načinu rada niske potrošnje.SMS, poziv mogu probuditi tracker.

* Stanje čekanja od senzora udarca: Nakon provedbe ove postavke, ako u roku od 5 minuta ne udaraca, tracker će raditi u stanju "sna od udarca", će se isključiti GPS, GSM će raditi s niskom potrošnjom energije.Vibracija, SMS, poziv mogu probuditi tracker.

12. Alarm o onemogućavanju: na stražnjoj strani uređaja nalazi se indukcijski senzor, koji sprečava brisanje.Ako ovaj zatvoreni indukcijski senzor opet neće biti zatvorena, uređaj će poslati "alarmi gubitak!" na broj administratora i broj SOS putem SMS-a!

13. Web-platforma za praćenje i mobilnu aplikaciju: DOŽIVOTNO BESPLATNO!Dostupna je web server i aplikacija za iOS i za Android verziju!

Pitanja i odgovori

Pitanje: Da li treba pripremiti nakon što je dobio uređaj?

O: * Molim vas, kupite odgovarajuću SIM karticu za ovaj GPS tracker, SIM-kartica mora biti u skladu s mrežom 2G GSM i imati SIM karticu normalne veličine;

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Veličina proizvoda - 99 mm * 61 mm * 50 mm
  • Specijalna funkcija - Daljinski upravljač
  • Izlazna prehrana - Nema
  • GPS modul - DA
  • Veličina Zaslona - Nema zaslona
  • Napon - 12V
  • Zemljopisni položaj GPS - Europa
  • Naziv - tkstar
  • Naziv modela - LK970C-4G
  • Vijek trajanja baterije - 30 sati i gore
  • Tip GPS - GPS tracker

SKU: w4389


Naši (1)

Autor: Klijent
| 2023-09-18

Hej!

Također mogu se sviđa