Звукоизоляционная štednjak Upija ploče 6 X 12 X 0,4 inča Za apsorpciju zvuka i šuma, bijela

( 0 )
367.91 kn 239.12 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Звуконепроницаемая ploča od poliesterskih vlakana, шумоподавляющего i огнестойкого, nema mirisa i netoksični.Im sigurno disati i na njega sigurno dodir, a elegantan dizajn zvučnika пенопластовых panela omogućuje stvaranje različitih stilova dekorativno uređenje zidova u vašem omiljenom prostoru!

Zvučnički polistiren ploča imaju ljepila na poleđini, akustičnu pjenu za svaku pločice možete samo pucati i приклеиваете, bez dodatnih alata i pomoćnih materijala nije potrebna, akustične zidni paneli lako biti oblikovan i izrezati po veličini.Promjene u akustičnim pločama neće utjecati na performanse, i akustične ploče idealne su za uređenje prostora i studijska akustične obrade.

Kada dođe inspiracija, te akustične ploče od pjene se može koristiti za uređenje stropa, vrata, prozora, zidova, čak i ako želite zatvoriti rupu u zidu ili koristiti kao прикроватной stolovi, фотостены, zidovi za poruke i radne zidovi, zidne akustične ploče će biti za vas pravi izbor!Lijep umjetnički crtež i različite stilove će biti predstavljeni u svakom kutu.

Akustična brtva od pjene ima poseban učinak apsorpcije, što smanjuje реверберацию i echo.U studijima za snimanje, glazbene dvorane i igraonice zvuk je čišći u kućnim studijima, sobama, stanovima i uredima kroz korištenje akustičnih panela za prigušenog neželjenih zvukova, pružajući vašoj obitelji i prijateljima bolju zaštitu, kao što su zaštita od udaraca, ogrebotina i klizanje, savršeno akustična polaganje.

Akustične ploče prijenosni miš na stolu, paneli vrata u spavaću sobu, tepisi-deke u stan i zvučna izolacija unutrašnjosti vozila.

boja: bijela

Materijal: poliesterska vlakna

Sadržaj pakiranja:

24 x zvučni paneli

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w83977


Naši (0)

Također mogu se sviđa