3 U 1 Бутылочная Četka Za Detalje 3 U 1 Mala Četka Za Čišćenje Dijelova Alata Za Čišćenje Slame Višenamjenski Čiste Četke Za Njegu

( 0 )
43.70 kn 21.85 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Četka za čišćenje poklopca šalice izrađen od visoko-kvalitetne ABS plastike, koji se razlikuje trajnosti i термостойкостью, on je posebno dizajniran za čišćenje duboke utore, pukotine i kutova.Četka ima jake deterdžente svojstva, te ga je lako čistiti.

Pogodan je za sve vrste čaša i boca, a također se može koristiti za lutke, poklopce, ploče i sl.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Četka za čišćenje boca 3 u 1

Materijal: ABS

Boja: kao na slici

Veličina: kao na slici

Pakiranje list:

1 * Četka za čišćenje poklopca šalice

Napomena:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja proizvod razlikuje u boji, molim vas, shvatite to.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Pogledajte više detalja o proizvodu.

1. Širok spektar primjene: Četka za čišćenje bočica 3 u 1 je pogodan za sve vrste čaša, boca, kao što su čaše, tanjuri, dude, sportske šalice, kape od термосов i sl. također se Može koristiti za izradu lutke, poklopce, ploče i sl.

2. Višenamjensko čišćenje zube: četka za čišćenje 3-u-1 se koristi za čišćenje kutova i grooving, sastoji se od četke za čišćenje boca, bijele zube i pištolja, funkcija 3-u-1, jednostavan za korištenje, može se rotirati i mijenjati.

3. Malo i slatko: Četka za boce s vodom ima lijepu formu, to je mala i elegantna.U svakoj ručki tu rupu, tako da jednostavno možete objesiti na stalak ili na zid.

4. Pažljivo i učinkovito: četka za čišćenje dijelova 3 u 1 za bebe бережная, a ne povrijediti svoju šalicu.To je dizajniran za čišćenje duboke utore, pukotine i kutova.Četka ima jake deterdžente svojstva i lako se čisti.

5. Prati i hrapav: Četka za čišćenje, izrađen je od materijala ABS, čvrst i izdržljiv joj je ugodan za držanje, može se prati, ona je otporna na ekstremne temperature. mala i fin, više udoban za korištenje.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w425891


Naši (0)

Također mogu se sviđa