Za višekratnu upotrebu ABS-protuklizni Zidni držač za telefon, izdržljiv, jednostavan za instalaciju, Univerzalni Kućni Самоклеящийся, Robustan Stalak za punjenje, Uredski

( 0 )
31.80 kn 23.81 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Kompatibilnost: Zidni držač za smartphone može poslužiti kao pouzdan priključne stanice za vašeg telefona i tableta tijekom punjenja.Kompatibilan s većinom mobilnih telefona i tableta.Ugrađena đonovi šine i organizacija punjač kabel za izbjegavanje pada telefona i uplitanje.

Zaštita od klizanja: ugrađena đonovi navlaka za stabilan objekata i organizacije punjač kabel bez uplitanje.Držac za punjenje vašeg telefona izrađen je od ABS-plastike, nema miris i toplinu.Jaka, izdržljiva i ekološki.

Široka primjena: To je zidni držač za telefon možete koristiti na glatkih i ravnih pozadinu, gipsane zidove, pločice, površine od nehrđajućeg čelika, stakla, drveta i metala itd.

Самоклеящийся: сверхпрочный ljepila na poleđini, za višekratnu upotrebu, zgodan i praktičan.Preporuča se pričekati 24 sata nakon lijepljenja.

Dizajn navijanje: u stražnjem dijelu utora za memorijsku karticu može stati dodatni kabel za punjenje u automobilu.Uštedite prostor, čistite.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Držač za telefon

Boja: siva, roza

Materijal: ABS

Veličina (D x Š x v): približno 12,4 x 2,7 x 7 cm/4,9 x 1 x 2,7 inča

U isporuku je uključeno:

1 kom. x držač za telefon

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Punjač - No
  • Naziv - Вупер - snaga
  • Karakteristike - Ne postoji funkcija
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w417366


Naši (0)

Također mogu se sviđa