4-znamenkasti broj dvorac za ključeve, aluminijski zidni sef za ključeve, Sa kodom za pohranu ključeva od kuće, zaštita sigurnost

( 5 )
137.35 kn 56.19 kn

Oznake za robe: блокиратор kodnog ključ

Informacije o proizvodu

Opis:

Koristite ovaj sef za čuvanje vaših ključeva i drugih manjih predmeta.To je povoljno koristiti za hitne slučajeve, u kući za odmor, za salmon arm s kućnim ljubimcima ili gdje bi još on vam ni potrebno.Možete ga postaviti na zid ili na šarkama dvorac na bilo kojem mjestu - možete ga postaviti na zid pomoću dodatne opreme iz naše ambalaže ili objesiti upravo tamo gdje vam je potrebno, na primjer, na ogradu, kvaka automobilu ili kod kuće, itd.

Specifikacija:

Materijal: plastika / metal (po želji)

Osnovna boja: siva, crna, plava, zelena, crvena, narančasta

Veličina:

Veličina okvira: 90 x 62 x 30 mm (D x Š x T)

Veličina kućišta: 94 x 114 x 40 mm (D x Š x T)

Karakteristike:

1. Kutija za zaključavanje tipki ulaznih vrata montira se na dva načina.Može se montirati na zid ili na навесном dvorcu na bilo kojem mjestu - može se montirati na zid pomoću dodatne opreme iz naše ambalaže ili biti obješen upravo tamo gdje vam je potrebno, na primjer, na ogradu, kvaka automobilu ili kod kuće, itd.

2. Broj dvorac iz сверхпрочных legura.Ova kutija s kodnom bravom izrađen od цинкового legure i teška čelika, koje se mogu zaštititi kutiju od udaraca čekićem, распиливания ili znatiželjnih očiju. osim toga, to je ekološki čista boja, tako da to ne uzrokuje štete na tijelu.

3. Veliki kapacitet za pohranu.Kutija ima veliki prostor koji pruža veliki kapacitet za vaše ključeve.Možete staviti u njega su ključevi od kuće ili automobila, odlazak na posao ili odmor

4. Jednostavnost u radu.Jednostavno ga je instalirati i koristiti.Jednostavno postavite vaše omiljene brojeve kao lozinke.4-значную kombinaciju lako zapamtiti i vratiti. 4 znamenke nude i do 10 000 mogućih kombinacija za zaštitu vaše imovine.Podržana je funkcija reset.

5. Široka primjena.Dvorac za pohranu ključeva je dizajniran kako za domaće, tako i za vanjsku upotrebu.To je odličan sef ključ za oporavak od ulaza, ladanjska kuća, salmon arm s kućnim ljubimcima itd.

Napomena:

1. Molimo vas, držite kutiju za ključeve zatvorena za zaštitu od atmosferskih utjecaja.

2. Ne preporučujemo korištenje kombinacije poput "A-A-A-A", inače to može biti lako narušena.

3. Molimo vas, okrenite sat suočava tjedno, tako da oni rade ispravno.

4. Ne zaboravite svoju lozinku, inače nećete biti u mogućnosti vratiti ga natrag.

U isporuku je uključeno:

1 x polje za unos lozinke

1 x Upute

4 x расширительных dotoka

4 x vijak

Pročitajte više:

Više informacija

  • Broj modela - Kutija za pohranu ključeva
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Platforma - "Pametna kuća" - Nema

SKU: w414201


Naši (2)

Autor: Klijent
| 2023-09-08

Odgovara onome što on nudi. Vrlo dobar materijal. Lijepo upakiran i доставленный u dogovoreno vrijeme. Vrlo zadovoljan proizvodom. Preporučujem to.

Autor: Klijent
| 2023-08-01

OK

Također mogu se sviđa