Silikon Dozator sapuna, Spužva, Ispuštena jastuk, Jastuk za slavine, Korito za sudoper, mat sprej za sušenje u sudoperu, Polica za pohranu Ploče, Pribor za kuhinju

( 4 )
11.76 kn 5.52 kn

Informacije o proizvodu

Silikon nosač za spužve za sudoper Višenamjenski organizator za sapune za tuširanje S ventilima Prijenosni višekratnu upotrebu za radne ploče u kupaonici

Lice:

1. Deterdžent za pranje posuđa: U držaču za sapune dovoljno prostora za sudoper i pribor za pranje posuđa, kao što su spužve, četke za pranje posuđa četke, sapun za pranje posuđa / sapun za ruke, za istakanje goriva tekućeg sapuna.Održavajte čistoću i red u zoni sudopera u kuhinji ili kupaonici.

2. Mogućnost šljiva: koso kukovi kuhinjske ladice ne samo propuštati zrak i brzo испаряют vodu, ali i usmjeravaju ga u kanalizaciju.Korito za sudoper sprema koji se nalaze na njemu predmete čista i suha, pogotovo za sapun.

3. Dizajn: Držač spužve za sudopera ima malo kurziv dna i polica, koji omogućuju vodi brže doći u сливное rupu i sprečavaju nakupljanje vode u držaču.

4. Materijal: Držač za sapun za kupanje je izrađena od kvalitetnog silikona, koji je ugodan na dodir, je siguran za korištenje, da ga nije lako razbiti, to je za višekratnu upotrebu i trajna, može vam donijeti dobre dojmove.

5. Naširoko se koristi: Мыльницу za kupanje odvodnje dizajna može se koristiti u tuševa, kupatila, kade, столешницах, kuhinjama i tako dalje, A самоотводящаяся deterdžent za pranje posuđa je vrlo pogodan za smještaj sapuna, spužvi za pranje posuđa, скрубберов, pumice, i tako dalje

Specifikacija:

Naziv proizvoda: deterdžent za pranje posuđa

Materijal proizvoda: silikon

Pakiranje proizvoda: Plastičnu vrećicu

Boja (opcionalno): zelena, crna, bijela, siva, roza

Veličina proizvoda: oko 12x10x1.7 cm/4.72x3.93x0.67 cm

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x deterdžent za pranje posuđa

Više informacija

  • Materijal - silikon
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w412116


Naši (1)

Autor: Klijent
| 2023-12-28

dobro

Također mogu se sviđa